Големи движения на британската лира се случиха тази нощ

Октомври 07, 2016 19:00

Уважаеми търговци,

Снощи, петък 7-ми октомври 2016 г., имаше силни движения на котировките на валутните двойки с GBP (британска лира или паунд). Новините, слуховете и още за "Hard Brexit" изиграха своята роля.

Екстремната волатилност, значителните гапове, по-високите слипидж и спредове са резултатът от такива извънредни събития на пазара.

Такиви събития се случват рядко - но те могат да възникнат и са част от общият пазарен риск. Поради фактът, че обучението за риска е важно за нас, ние бихме искали да привлечем вниманието Ви към секцията за образование на нашия уебсайт и страницата относно управлението на риска.

В Admiral Markets UK ще се възползвате от многобройните допълнителни функции за сигурност: като нашата Политика за защита от негативен баланс, например. Ако балансът по сметката Ви за търговия стане отрицателен. Admiral Markets UK ще компенсира това, съгласно нашите правила и условия на Политика за защита на сметките с отрицателен баланс. Може да намерите повече за нашата политика чрез линкът по-горе.


Ако имате някакви въпроси, винаги може да се свържете с отдела за Обслужване на клиенти по телефон или електронна поща.


С уважение,
Admiral Markets