Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Големи движения на британската лира се случиха тази нощ

Октомври 07, 2016 19:00

Уважаеми търговци,

Снощи, петък 7-ми октомври 2016 г., имаше силни движения на котировките на валутните двойки с GBP (британска лира или паунд). Новините, слуховете и още за "Hard Brexit" изиграха своята роля.

Екстремната волатилност, значителните гапове, по-високите слипидж и спредове са резултатът от такива извънредни събития на пазара.

Такиви събития се случват рядко - но те могат да възникнат и са част от общият пазарен риск. Поради фактът, че обучението за риска е важно за нас, ние бихме искали да привлечем вниманието Ви към секцията за образование на нашия уебсайт и страницата относно управлението на риска.

В Admiral Markets UK ще се възползвате от многобройните допълнителни функции за сигурност: като нашата Политика за защита от негативен баланс, например. Ако балансът по сметката Ви за търговия стане отрицателен. Admiral Markets UK ще компенсира това, съгласно нашите правила и условия на Политика за защита на сметките с отрицателен баланс. Може да намерите повече за нашата политика чрез линкът по-горе.


Ако имате някакви въпроси, винаги може да се свържете с отдела за Обслужване на клиенти по телефон или електронна поща.


С уважение,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.