Търгувайте последното европейски IPO с Admiral Markets: Française des Jeux!

Ноември 27, 2019 10:57

В Admiral Markets се вълнуваме да споделим с Вас, че вече предлагаме възможността да инвестирате в акции на Française des Jeux, чрез нашата сметка Invest.MT5 на платформата MT5!

Française des Jeux или FDJ е компанията, която седи зад френската национална лотария и залози, включително Lotto, Euro Millions, Keno, Bingo, Illiko и Parions Sport.

Тъй като френската държава започна отново своята програма по приватизиране, след натиска от ЕС да покрие изискванията за публичните финанси, FDJ стана публична компания на 21 ноември 2019 година. Френската държава продаде 99 320 000 от съществуващите акции на FDJ или 52% от капитала на FDJ в акции, което създава чисто нова възможност за трейдърите!

Когато разглеждате подробно тази възможност има редица неща, което я правят привлекателна за инвеститорите:

  • Стабилно съотношение дълг/оперативна печалба и солиден паричен излишък. Въпреки че направи значителни инвестиции в ключови двигатели на растежа, те не са в състояние да поставят под въпрос способността на компанията да изплаща дълга си.
  • Стабилно растяща индустрия: От 1999 година насам залозите се свиха само два пъти, а достъпната цена на лото билетите ги прави достъпни разходи, независимо от това какво е цялостното развитие на икономиката.
  • Добре-позната марка: FDJ е популярна марка със сериозно публично присъствие във Франция, която работи в ясна регулаторна и фискална рамка.

Ако смятате, че всичко това Ви звучи като интересна инвестиция, добрата новина е, че от 25 ноември 2019 година, акциите на FDJ са достъпни за инвестиция за всички клиенти със сметка Invest.MT5.

С Invest.MT5 трейдърите и инвеститорите получават достъп до хиляди акции и ETF от 15 от най-големите фондови борси в света, всички от MetaTrader 5.

Защо да инвестирате с Invest.MT5?

  • Можете да отворите сметка с минимален депозит от само €1 и инвестирате с комисионни от $0,01 на акция при минимална транзакционна такса от само $1 за американски акции.
  • Получавате безплатни пазарни данни в реално време без закъснения и без допълнителни акции.
  • Създайте поток от пасивна доходност като инвестирате в акции с дивиденти.
  • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.

Просто влезе в Кабинет на Трейдъра и кандидатствайте за сметка Invest.MT5, за да започнете!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.