Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Сега 300+ CFD-та върху ETF-и и 8 CFD-та върху суровини са достъпни за Непрофесионални Клиенти

Октомври 16, 2018 18:55

CFD-та върху ETF-и и суровини - Admiral Markets

Уважаеми Трейдъри,

Над 300 финансови инструмента, които бяха с приоритетен достъп за Admiral Markets Pro потребителите, вече са достъпни за всички Непрофесионални клиенти на Admiral Markets с MT5 сметки.

Последните допълнения към нашата гама от CFD-та върху суровини вече позволяват на Непрофесионалните трейдъри да се възползват от експозиция на пазарите на мед, какао, кафе арабика, кафе робуста, памук, портокалов сок, сурова захар и бяла захар.

Ние разширихме и предложението ни за тематични и разнообразни инвестиционни възможности за непрофесионални клиенти. Притежателите на Admiral.MT5 сметки вече могат да получат достъп до 300 CFD-та върху високообемни борсово търгувани фондове (ETF-и) от най-известните ETF семейства: SPDR, Xtrackers, Vanguard, Lyxor, VanEck и iShares от BlackRock.

Насладете се на тези предимства, когато търгувате с новите инструменти:

  • Изтичане: Никога. Участвайте в дългосрочни стратегии и дръжте отворени позиции толкова дълго, колкото имате нужда.
  • Комисионна: Нула. Наслаждавайте се на по-ниски разходи за търговия, включващи само спредовете и дневните разходи за финансиране, които трябва да платите.
  • Ливъридж: Умерен. Фиксирани нива от 1:10 за Непрофесионални Клиенти и ливъридж до 1:50 за Admiral Markets Pro клиентите за CFD-та върху земеделски суровини и до 1:100 за CFD-та върху мед.

Предимствата на търговията със CFD-та върху ETF-и:

  1. Къси продажби: Разрешени. Достъп до всички необходими инструменти, за да печелите, докато цените на пазарите падат.
  2. Комисионна: Ниска. Възползвайте се от ниските транзакционни разходи, като комисиони от 0,01USD на акция, минималната такса от 1USD (САЩ), 0,12%, минимум 5 евро (еврозона), 0,07%, минимум 8,0 GBP (Великобритания).
  3. Ливъридж: Вариращ. В зависимост от ликвидността на базовия ETF, опциите за ниво на ливъридж започват от 1:2 и са ограничени до 1:5 за Непрофесионални Клиенти и 1:20 за Admiral Markets Pro.

Проверете другите съществени търговски условия, свързани с Вашите нови CFD инструменти в разделите Суровини и ETF-и от Технически спецификации на договора на нашия уебсайт.

Все още търгувате със сметка MetaTrader 4? Време е да тествате MetaTrader 5 с нашето водещо предложение Admiral.MT5, тъй като тези нови инструменти са достъпни само там. Кандидатствайте за Admiral.MT5 сметка.

Сърдечни Поздрави,

Admiral Markets.

*Комисионните посочени по-горе са за едностранна транзакция на CFD върху ETF деноминирана в национална валута на посочената държава.


ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства поради ливъридж. 83% от сметките на непрофесионалните инвеститорите губят пари, когато търгуват CFD-та с този доставчик. Помислете дали разбирате как работят ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.