Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Сега 300+ CFD-та върху ETF-и и 8 CFD-та върху суровини са достъпни за Непрофесионални Клиенти

Октомври 16, 2018 18:55

CFD-та върху ETF-и и суровини - Admiral Markets

Уважаеми Трейдъри,

Над 300 финансови инструмента, които бяха с приоритетен достъп за Admiral Markets Pro потребителите, вече са достъпни за всички Непрофесионални клиенти на Admiral Markets с MT5 сметки.

Последните допълнения към нашата гама от CFD-та върху суровини вече позволяват на Непрофесионалните трейдъри да се възползват от експозиция на пазарите на мед, какао, кафе арабика, кафе робуста, памук, портокалов сок, сурова захар и бяла захар.

Ние разширихме и предложението ни за тематични и разнообразни инвестиционни възможности за непрофесионални клиенти. Притежателите на Admiral.MT5 сметки вече могат да получат достъп до 300 CFD-та върху високообемни борсово търгувани фондове (ETF-и) от най-известните ETF семейства: SPDR, Xtrackers, Vanguard, Lyxor, VanEck и iShares от BlackRock.

Насладете се на тези предимства, когато търгувате с новите инструменти:

  • Изтичане: Никога. Участвайте в дългосрочни стратегии и дръжте отворени позиции толкова дълго, колкото имате нужда.
  • Комисионна: Нула. Наслаждавайте се на по-ниски разходи за търговия, включващи само спредовете и дневните разходи за финансиране, които трябва да платите.
  • Ливъридж: Умерен. Фиксирани нива от 1:10 за Непрофесионални Клиенти и ливъридж до 1:50 за Admiral Markets Pro клиентите за CFD-та върху земеделски суровини и до 1:100 за CFD-та върху мед.

Предимствата на търговията със CFD-та върху ETF-и:

  1. Къси продажби: Разрешени. Достъп до всички необходими инструменти, за да печелите, докато цените на пазарите падат.
  2. Комисионна: Ниска. Възползвайте се от ниските транзакционни разходи, като комисиони от 0,01USD на акция, минималната такса от 1USD (САЩ), 0,12%, минимум 5 евро (еврозона), 0,07%, минимум 8,0 GBP (Великобритания).
  3. Ливъридж: Вариращ. В зависимост от ликвидността на базовия ETF, опциите за ниво на ливъридж започват от 1:2 и са ограничени до 1:5 за Непрофесионални Клиенти и 1:20 за Admiral Markets Pro.

Проверете другите съществени търговски условия, свързани с Вашите нови CFD инструменти в разделите Суровини и ETF-и от Технически спецификации на договора на нашия уебсайт.

Все още търгувате със сметка MetaTrader 4? Време е да тествате MetaTrader 5 с нашето водещо предложение Admiral.MT5, тъй като тези нови инструменти са достъпни само там. Кандидатствайте за Admiral.MT5 сметка.

Сърдечни Поздрави,

Admiral Markets.

*Комисионните посочени по-горе са за едностранна транзакция на CFD върху ETF деноминирана в национална валута на посочената държава.


ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства поради ливъридж. 83% от сметките на непрофесионалните инвеститорите губят пари, когато търгуват CFD-та с този доставчик. Помислете дали разбирате как работят ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.