Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Eлате на безплатен семинар, спечелете до 2000 лв. награди и се научете да търгувате отговорно

Ноември 12, 2015 12:34

Ако можехме да видим бъдещата търговия щеше да бъде толкова лесно...

Представете си, ако знаехте накъде ще се движат финансовите инструменти и основните трендове в рамките на година или две. Или къде ще е валутния курс на долара.

Въоръжени с тези основни познания, бихте могли да прекарвате доста по-малко време в изследване на графиките и повече време в търговия.

Представяте ли си, ако знаехте предварително какви ще са резултатите от най-влиятелните макроикономически показатели. Тогава не би трябвало да се притеснявате за икономическия календар и икономическите данни нямаше да Ви изненадват?

Ако можехте да виждате бъдещето, просто щяхте да знаете.

За съжаление, обаче, Вие и останалите анализатори по света не разполагате с кристална топка. Така че ние трябва да погледнем в историята, за да разберем настоящето и, за да се опитаме да прогнозираме бъдещето.

Затова РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕМИНАРА НИ ВЪВ ВАРНА НА 27.11.2015 г.

Admiral Markets представяме на Вашето внимание нашата образователната програма за Отговорна търговия - поредица от БЕЗПЛАТНИ семинари, онлайн публикации, книги и стратегии за търговия, които могат да бъдат приложени незабавно в търговията.

Стартирайки от октомври, поради засиления интерес продължаваме сега през ноември с нов БЕЗПЛАТЕН семинар I AM trading responsibly в гр. Варна на 27.11.2015 г. Там ще разгледаме някои от последователно работещите методи и стратегии на някои професионални трейдъри. Ще обърнем и специално внимание на приложението MetaTrader 4 Supreme Edition, заради което Admiral Markets спечелихме награда за "Най-добър MT4 брокер" за 2015 г. във Великобритания и Германия.

Естествено не на последно място ще раздадем и награди на стойност 2000 лв. на лотариен принцип сред участниците в края на семинара. Регистрирайте се сега докато все още имам места!

Присъединете се към кампанията "I AM trading responsibly", започнете да търгувате отговорно на демо сметка с виртуални 5 000 USD. Ако откриете реална сметка до 15.12.2015 г., депозирате поне 500 лв. по нея, ще може да участвате и в конкурса ни „Аз търгувам отговорно" за спечелването над 20 награди, сред които и лимитиран часовник Vostok на стойност 3000 евро.


Е, готови ли сте вече да търгувате отговорно?


Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.