​Експертите в Търговията: Нова серия от уебинари със суперзвездите – Стив Нисън & Джак Швагер

Септември 04, 2017 14:22

Уважаеми Трейдъри,

Admiral Markets с радост Ви уведомява, че организира два уебинара с легендарните експерти - Джак Швагер и Стив Нисън, с последващ Q&A уебинар, с Ненад Керкез.

Целта на уебинарите, които ще се проведат онлайн, е да се повишат знанията на трейдърите и да се обучат в търговията, с ползване на реални примери, от експерти в областта. Ще получите съвети от водещи в индустрията специалисти. Най-доброто в случая! Техните уебинари са 100% БЕЗПЛАТНИ за нашите реални клиенти! Всичко което трябва да направите е, да се регистрирате.

Кои са Те?

Джак Швагер е автор на бестселъра – „Market Wizards". По време на уебинара, Швагер ще говори за психологията в инвестирането, като ще Ви даде безценни съвети, от своя практически опит.

Стив Нисън, още известен като „Бащата на Японските Свещи" е световно признат експерт в сферата на графиките с японски свещи. По време на уебинара, Нисън ще покаже совите любими техники за търговия, върху най-популярните графики – тези с японски свещи.

Кога ще се проведат уебинарите...

Дати на уебинарите:

Уебинар 1

Уроци от Пазарния Магьосник

Четвъртък 21 Септември 2017 г.

Модератор: Ненад Керкез

Специален Гост: Джак Швагер

Час: 19:00 EEST (16:00 GMT)

Уебинар 2

Стратегии за търговия с Японски Свещи, които работят сега

Четвъртък 28 Септември 2017 г.

Модератор: Ненад Керкез

Специален Гост: Стив Нисън

Час: 19:00 EEST (16:00 GMT)

Уебинар 3

Q&A уебинар

Петък 29 Септември 2017 г.

Гост: Ненад Керкез

Час: 19:00 EEST (16:00 GMT)

За да научите повече, за всеки от нашите специални гости и да се информирате по-подробно с точните теми, които ще бъдат засегнати, посетете нашата специална страница, посветена на това събитие.

Подгответе се, да преминете на следващото ниво в трейдинга със Стив Нисън и Джак Швагер и Admiral Markets!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.