Нови функции на MetaTrader Supreme Edition

Май 29, 2020 20:19

Уважаеми Трейдъри,

Днес, ние сме щастливи да обявим, че два нови инструмента ще направят своя дебют в новата версия на нашата MetaTrader Supreme Edition.

В Supreme Edition, Admiral Markets работи усилено, за да разработи над 60 уникални и най-съвременни инструменти, достъпни безплатно на Вашата платформа за търговия MetaTrader 4 или MetaTrader 5. В тази най-нова версия ще намерите:

Watermark Indicator (Индикатор Воден Знак)

Новият Watermark Indicator Ви позволява лесно да показвате символи и информация за сметката директно на графиката, без да претрупвате прозореца си.

С натискането на един бутон Вие ще получавате достъп до данни за спредовете, суап разходите, отброяване на следващата свещ, както и печалба/загуба на инструмента и много други.

Spread Recorder за MT5 (Запис на Спред за MT5)

Spread Recorder преди това бе наличен в MetaTrader 4 и сега сме горди да обявим нов и подобрен Spread Recorder за MetaTrader 5.

Новите функции показват Вашите текущи, минимални / максимални и средни спредове за всички Ваши инструменти за търговия и Ви позволяват да записвате спред във времето. Възможно е също така да промените външния вид и усещането за записаните данни, за да отговарят на Вашите нужди.

Запомнете: Нашият MetaTrader Supreme Edition е напълно безплатен за всички демо и реални клиенти . Изтеглете най-новата версия сега , за да се възползвате от тези нови функции.

Ако имате някакви въпроси относно новите инструменти, моля, свържете се с нас и нашият отличен отдел за обслужване на клиенти, че ще може да ви помогне възможно най-бързо.

Поздрави,

Admiral Markets.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.