Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Вече са достъпни депозити и тегления в USD чрез банков превод

Май 22, 2019 14:00

Уважаеми трейдъри,

Радваме се да споделим, че Admiral Markets предлага депозити и тегления в щатски долари чрез банкови преводи.

Въпреки че нашите клиенти имаха възможност да депозират и прехвърлят щатски долари към сметките си в Кабинет на трейдъра преди, до неотдавна те можеха да използват само алтернативни начини на плащане, като плащания с кредитни карти и услуги за онлайн плащане.

Предлагайки банков превод като нов метод за депозит и теглене на щатски долари, включително депозити без такси, ние се стремим да създадем удобство за нашите клиенти, така че те да могат да се съсредоточат повече върху търговията и по-малко да се тревожат за административната част на техните сметки.

Можете да научите повече за наличните методи за депозиране и теглене в Admiral Markets тук.

Предпочитате да търгувате в друга валута? Admiral Markets предлага търговия в EUR, GBP, CHF, AUD, SGD и др. - вижте всички налични валути и налични платежни услуги на страницата ни за депозити и тегления.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.