76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Вече са достъпни депозити и тегления в USD чрез банков превод

Май 22, 2019 14:00

Уважаеми трейдъри,

Радваме се да споделим, че Admiral Markets предлага депозити и тегления в щатски долари чрез банкови преводи.

Въпреки че нашите клиенти имаха възможност да депозират и прехвърлят щатски долари към сметките си в Кабинет на трейдъра преди, до неотдавна те можеха да използват само алтернативни начини на плащане, като плащания с кредитни карти и услуги за онлайн плащане.

Предлагайки банков превод като нов метод за депозит и теглене на щатски долари, включително депозити без такси, ние се стремим да създадем удобство за нашите клиенти, така че те да могат да се съсредоточат повече върху търговията и по-малко да се тревожат за административната част на техните сметки.

Можете да научите повече за наличните методи за депозиране и теглене в Admiral Markets тук.

Предпочитате да търгувате в друга валута? Admiral Markets предлага търговия в EUR, GBP, CHF, AUD, SGD и др. - вижте всички налични валути и налични платежни услуги на страницата ни за депозити и тегления.

С уважение,

Admiral Markets