​Ден на Обединението в Русия: Промяна в графика на търговия

Ноември 01, 2017 16:48

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте в предвид, че в понеделник 6 Ноември 2017 година, валутните двойки свързани с Руската Рубла (RUB), няма да бъдат достъпни за търговия. Тази промяна се налага, поради честването на национален празник в Русия – Денят на Обединението.

Специфичните промени в графика на търговия са както следва:

Инструмент

Понеделник 6 Ноември

Вторник 7 Ноември

EURRUB

Затворен

Нормални Часове

USDRUB

Затворен

Нормални Часове

Бележка: "Нормални Часове" варира в зависимост от избрания инструмент. Моля, вижте специфичните детайли за търговия с всеки инструмент в секция Технически Спецификации на нашия уебсайт.

Имайте в предвид, че посочените часове за търговия са примерни и могат да бъдат обект на промяна от съответните борси, или провайдъри на ликвидност. В допълнение, периоди като този, могат да повишат вероятността за разширяване на спредовете, поради по-малката ликвидност на пазара.

Помнете, можете да следите за всички важни новини и събития, като настоящото, посредством нашия удобен Форекс Календар. Проверете го!

Сделка на Деня: Нови, Актуални Търговски Идеи

Някои пазари могат да са затворени, но много други са достъпни за търговия. Докато няма глобален празник, Admiral Markets винаги ще ви представят рубриката си „Сделка на Деня". Дали ще е EUR/USD, или Злато, или пък Биткойн, няма значение. Ако имате нужда от свежи идеи за търговия, присъединете се към нашите уебинари на живо (само на английски), или пък се запознайте с идеите по-късно от нашия YouTube канал (само на английски).

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.