76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Продължаване на обслужването по време на глобалната криза Covid-19

Март 12, 2020 14:08

Продължаване на обслужването по време на глобалната криза Covid-19

Уважаеми Трейдъри,

С продължаващите опасения относно потенциалното въздействие на коронавирус, искаме да Ви уверим в предпазните мерки, които Admiral Markets предприема, за да гарантира, че няма смущения в услугите, които Ви предоставяме като наши клиенти.

Admiral Markets има стабилна рамка за непрекъснатост на бизнеса, в която нашите планове редовно се преглеждат и тестват. Това включва планове служителите на Admiral Markets да работят дистанционно в случай на широкомащабно събитие в някой от регионите, където компанията има местно присъствие.

Admiral Markets продължава да следи отблизо ситуацията и следва правителствените насоки за здравеопазване за всяка страна, в която работим, като гарантира, че сме готови да отговорим на всички допълнителни правителствени съвети.

Въпреки че онлайн брокерите в някои региони са имали технически затруднения по време на висока волатилност и обем на търговията и техните клиенти, които не са успели да поставят поръчките си нараснаха сериозно. Admiral Markets с гордост потвърждава, че всички наши търговски системи са били налични през цялата криза и нашата техническа инфраструктура е проектирана за големи обеми на търговия. Това е само едно от многото предимства на търговията с ДЗР брокера на годината за 2019 г. (според Brokerwahl.de) и ТОП ДЗР брокер за 2020 (DKI, 2020).

Не предвиждаме никакви технически прекъсвания на услугите, които предоставяме на нашите клиенти и вече сме предприели стъпки за осигуряване на продължителни операции през развиващата се ситуация. Все пак ако базовите пазари въведат прекъсване на търговията, производните ДЗР продукти и всички инструменти за търговия, свързани с тези базови пазари, няма да имат цени в реално време на нашите платформи по това време.

Докато волатилността на пазара, в ситуации като тази, може да създаде тревоги за много трейдъри и инвеститори, с Admiral Markets имате възможност да печелите както на нарастващи, така и на падащи пазари с възможност да търгувате с дълги и къси позиции.

Освен това, с търговията, предлагана изцяло онлайн, независимо дали можете да пътувате или не, ще имате достъп до нашите търговски системи и ще можете да се възползвате максимално от всяка възможност.

Ако имате въпроси относно коронавирус и потенциалните въздействия върху Вашата търговска и инвестиционна дейност, моля, свържете се директно с Вашия акаунт мениджър!

Поздрави,

Admiral Markets.

Търгувайте Форекс с Admiral Markets