Брекзит: Последни търговски новини

Ноември 04, 2019 14:00

Уважаеми Трейдър,

Подобно на нас и вие следвате „сложните преговори", предназначени да позволят на Обединеното кралство да излезе от Европейския съюз възможно най-безпроблемно.

Великобритания и ЕС постигнаха споразумение, което позволява преходен период, който може да продължи до 2022 година. През този период Обединеното Кралство вече няма да е част от Европейския съюз, но търговските договорености ще останат непроменени.

Принципно, условията на тази сделка бяха одобрени от британския парламент. Депутати обаче не одобриха графика предложен от правителството, за да обмисли внимателно условията на сделката.

Вече е много малко вероятно условията на сделката да бъдат одобрени преди изборите за британски парламент за 12 декември 2019 година.

В същото време Европейският съюз гарантира удължаване на датата, на която Обединеното Кралство трябва да напусне ЕС до 31 януари. Вярваме, че този процес ще продължи и несъмнено ще има изненади по пътя.

Ние се ангажираме да осигуряваме непрекъснатост на услугите на нашите уважаеми клиенти чрез нашите операции в Обединеното кралство, както и на нашите дружества базирани в ЕС или Австралия.

Дори в случай на сценарий без сделка, трейдърите могат по своя инициатива да продължат да търгуват с нашата компания в Обединеното кралство с предимствата на регулаторните защити на Обединеното кралство, които в момента са в съответствие със законодателството на ЕС.

Като глобална марка, Admiral Markets предлага същите условия за търговия по целия свят, включително конкурентни спредове, водещ пазарен софтуер и квалифицирано обслужване на клиенти. Един свят, един брокер: Ние сме там за вас, където и да сте.

Като трейдър едно от най-важните решения, които трябва да вземете, е да изберете правилния партньор за търговия. Това сме ние.

Поздрави,

Admiral Markets.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.