76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Брекзит: Последни търговски новини

Ноември 04, 2019 14:00

Брекзит: Последни търговски новини

Уважаеми Трейдър,

Подобно на нас и вие следвате „сложните преговори", предназначени да позволят на Обединеното кралство да излезе от Европейския съюз възможно най-безпроблемно.

Великобритания и ЕС постигнаха споразумение, което позволява преходен период, който може да продължи до 2022 година. През този период Обединеното Кралство вече няма да е част от Европейския съюз, но търговските договорености ще останат непроменени.

Принципно, условията на тази сделка бяха одобрени от британския парламент. Депутати обаче не одобриха графика предложен от правителството, за да обмисли внимателно условията на сделката.

Вече е много малко вероятно условията на сделката да бъдат одобрени преди изборите за британски парламент за 12 декември 2019 година.

В същото време Европейският съюз гарантира удължаване на датата, на която Обединеното Кралство трябва да напусне ЕС до 31 януари. Вярваме, че този процес ще продължи и несъмнено ще има изненади по пътя.

Ние се ангажираме да осигуряваме непрекъснатост на услугите на нашите уважаеми клиенти чрез нашите операции в Обединеното кралство, както и на нашите дружества базирани в ЕС или Австралия.

Дори в случай на сценарий без сделка, трейдърите могат по своя инициатива да продължат да търгуват с нашата компания в Обединеното кралство с предимствата на регулаторните защити на Обединеното кралство, които в момента са в съответствие със законодателството на ЕС.

Като глобална марка, Admiral Markets предлага същите условия за търговия по целия свят, включително конкурентни спредове, водещ пазарен софтуер и квалифицирано обслужване на клиенти. Един свят, един брокер: Ние сме там за вас, където и да сте.

Като трейдър едно от най-важните решения, които трябва да вземете, е да изберете правилния партньор за търговия. Това сме ние.

Поздрави,

Admiral Markets.

Форекс търговия с Admiral Markets