Брекзит и Вашия брокер: Отговорите на Вашите въпроси

Септември 05, 2019 12:34

Последните новини за Брекзит бяха, че с британският парламент гласува с 328 срещу 301 за въвеждане на законопроект, който ще попречи на Великобритания да напусне ЕС без сделка на 31 октомври 2019 година. С други думи този законопроект цели да предотврати Брекзит без сделка.

Въпреки че по-голямата сигурност може да улесни някои хора, много трейдъри в ЕС, които търгуват с брокери, лицензирани да оперират във Великобритания и все още се чудят какво ще означава за тях Брекзит. Ще се променят ли условията за търговия? Какво ще се случи с техните отворени сделки? Трябва ли да обмислят смяна на брокера?

Въпреки че условията могат да бъдат променени, докато Великобритания и ЕС договарят сделка за напускане, ние по-долу отговорихме на най-често срещаните въпроси на клиента с информацията, която в момента е достъпна за нас.

Какво ще се случи с отворени сделки на 31 октомври?

Всички Ваши отворени позиции с Admiral Markets UK преди Великобритания да напусне ЕС ще останат изпълними и ще бъдат уважени от Admiral Markets UK Ltd.

Ще продължат ли трейдърите да имат сметки в Admiral Markets Uk Ltd?

ДА, ако решите да продължите да търгувате с Admiral Markets UK Ltd след излизането на Великобритания от ЕС, ще можете да го направите.

Тези трейдъри обаче вече няма да се възползват от защитите, предлагани от правилата и регулациите на ЕС, а вместо това ще се възползват от защитата, предоставена от правната и регулаторна рамка на Обединеното кралство. В момента на излизане от ЕС регулаторната рамка на Обединеното кралство ще бъде в съответствие с тази, която съществува в целия ЕС.

Ще бъдат ли различни условията за търговия във Великобритания и ЕС?

След Брекзит, Великобритания ще се разглежда като отделна страна по отношение на договореностите с ЕС и следователно няма да прилага ESMA регулациите. Все пак, Обединеното Кралство установи постоянни ограничения за търговията с Договори за разлика (CFD), които копират наложените от ESMA.

Може ли трейдърите да търгуват под друга компания от Admiral Markets?

Admiral Markets UK Ltd е част от група компании от Admiral Markets Group, водещ доставчик на услуги за търговия и инвестиции на финансовите пазари с четири международни компании. Нашата философия е проста: един свят - един брокер.

Всяка от тези компании е регулирана и контролирана от съответните държавни органи и могат да предлагат различни условия по отношение на маржин изисквания, предлагани продукти и защита от негативен баланс.

Клиентите на компаниите от Admiral Markets Group имат право да избират компания, която предлага най-добрите условия за тяхната търговия и това ще продължи и след като Великобритания напусне ЕС.

ДА, изборът е ваш! Вижте нашите условия тук.

С кой може да се свържат трейдърите при нужда от помощ?

Вашите контакти за обслужване на клиенти ще останат достъпни и след като Великобритания напусне ЕС, така че ще имате достъп до помощта, която Ви е нужна по телефон, чат и имейл.

Моля не се колебайте да се свържете с нас ако имате допълнителни въпроси.

Нов сте за Admiral Markets? Кликнете на банера отдолу, за да започнете да търгувате днес!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.