Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Безплатен Уебинар: Как да търгувате с Японски Свещи със Стив Нисън

Април 13, 2017 11:21

Уважаеми Трейдъри,

Имате невероятната възможност, да прекарате 90 минути в обучение, как да използвате Японските Свещи по правилния начин… с Бащата на Японските Свещи.

Admiral Markets ще проведе безплатно Обучение за Японски Свещи, на 11-ти май, от 7 часа вечерта (местно време), с човека, известен по целия свят, като най-добрия източник на знание, свързан с този графичен инструмент… Стив Нисън!

Запищете се сега и запазете своето място за безплатния онлайн семинар - списъкът на участници е ограничен до максимум 500.

Като бонус, ще получите запис на уебинара със субтитри, на вашия имейл, за да можете да прегледате ценните методи за анализ и търговия и по-пълно да разберете как да имплементирате тези стратегии във вашия план на търговия.

Стив Нисън е известен по целия свят, като бащата на модерния анализ за търговия с използване на Японски Свещи. Той не само представи този мощен метод в Западния Свят, но продължава да обучава хиляди трейдъри и инвеститори всяка година, включително и експерти от Световната Банка и Фед.

Нисън, е носител на наградата "TRADERS' HALL OF FAME" и автор на два международни бестселъра "Japanese Candlestick Charting Techniques" (Техники за анализ с Японски Свещи) и "Beyond Candlesticks" (Отвъд японските свещи). Експертът ще разкрие най-важните търговски правила за клиентите на Admiral Markets.

Не пропускайте възможността да се научите как да използвате графичните възможности за анализ, на Японските Свещи, за да сте по-успешен в търговията и да избягвате често срещани грешки, които да ви струват сериозни $$.

Регистрирай се днес и получете безплатен достъп веднага, включително и запис на уебинара, със субтитри на вашия имейл, както и шансът любимите сигнали на Стив, свързани с Японските Свещи, да се появяват автоматично на графиката ви, в продължение на един месец.

Регистрирайте се за обучителния уебинар на Стив Нисън - БЕЗПЛАТНО е.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РИСК: Материалът е с информативен и обучителен характер и не покана, или препоръка за търговия, или инвестиции. Търговията на финансовите пазари включва рискове, дори за тези запознати с японските свещи и други стилове за технически анализ. Крайната отговорност за взети търговски решения, е изцяло ваша.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.