Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Безплатен семинар за финансова търговия в Пловдив

Октомври 02, 2015 16:20

Ние от Admiral Markets винаги сме се стремяли да представяме едни най-добрите условия за търговия, да анализираме и дискутираме постоянно с нашите клиенти най-актуалните теми и тенденции, които влияят на финансовите пазари. Ето защо решихме да възобновим една традиция за организирането на БЕЗПЛАТНИ семинари на място в големите градове. Стартираме първо с град Пловдив, като акцентът на семинара ни "I AM trading" ще бъде поставен върху инвестициите на финансовите пазари като начин на живот.

Сигурни сме, че ще привлечем вниманието както на доста от напредналите, така и на начинаещите участници във финансовите пазари, с които ще се радваме да се срещнем на 16 октомври 2015 в Парк Хотел Пловдив, зала Пълдин.

Наши специални гости и лектори на семинара „I AM trading" ще бъдат eдни от най-популярните професионални трейдъри у нас. Презентациите ще бъдат посветени на по-отгворното търгуване на финансовите пазари и риск мениджмънта. Ще бъдат представени и обсъдени също така стратегии за търгуване от професионални експерти с опит.

Дискусията ще бъде разделена по теми на панели за начинаещи и по-опитни трейдъри.

Накрая ще има и ТОМБОЛА сред участниците в семинара, които притежават реални акаунти с Admiral Markets с възможност за КЕШОВИ ПЕЧАЛБИ от 500 лв., 300 лв. и 100 лв.

Семинарът ще се проведе на 16 откомври 2015 в Парк хотел Пловдив, гр. Пловдив.

Регистрирайте се още сега!


Медийни партньори на мероприятието на Admiral Marktes са: списание Икономика, Profit.bg и Дарик радио Пловдив.


Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.