​Безплатно захранване с Кредитни Карти

Януари 15, 2018 16:44

Уважаеми Трейдъри,

Както най-вероятно вече знаете, ние никога не спираме да работим в посока да Ви предоставяме възможно най- добрите условия за търговия. Това включва, да Ви съдействаме в по-лесното и бързо депозиране на средства, към Вашата сметка за търговия.

Ето защо, с удоволствие Ви съобщаваме, че депозирането с кредитна карта към вашата сметка за търговия, ще бъде възможно най-евтино – 100% безплатно!

С начална дата 15-ти Януари 2018-та година, всички депозити с кредитни карти, ще се правят напълно БЕЗПЛАТНО!

Времето е Пари!

Търговията с Admiral Markets е бърза! Forex и CFD поръчките, обикновено се изпълняват в рамките на милисекунди. Не така обаче, стоят нещата при депозитите, някои от които отнемат до три работни дни. Така че, защо да не ускорите този процес, като използвате кредитна карта, за да правите своите депозити? Пробвайте още днес, при това напълно безплатно!

Трябва да Ви напомним, че всякакъв род депозити, които правите трябва да са единствено с цел търговия, за да бъдат безплатни.

Плащане в реално време – ТЕМАТА на 2018!

Ако не искате да използвате кредитни карти, имаме много други удобни и бързи опции за депозиране на средства, към Вашата търговска сметка: опитайте нашия Skrill, или използвайте Klarna ("Sofort"), които също са достъпни в много страни.

Нашата цел е винаги да предоставяме на клиентите си, възможно най-удобни начини за депозиране. Моля проверете условията, свързани с нашите депозити от тук.

Ако имате каквито и да било въпроси, във връзка с тази новина, или друг аспект от нашите услуги, моля свържете се с екипа за обслужване на клиенти.

С Уважение,

Admiral Markets

P.S. Най-хубавите неща в живота са БЕЗПЛАТНИ! Вижте нашите БЕЗПЛАТНИ приложения MetaTrader Supreme Edition за MT4 & MT5. Повишете възможностите на платформата си за търговия с над 60 допълнителни възможности, достъпни за демо и реални сметки.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.