Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Бъдете информирани за пазарните новини в реално време директно на Вашата графика

Януари 17, 2017 12:02

Скъпи трейдъри,

Новата 2017 започна прекрасно и Admiral Markets реши да направи годината Ви още по-фантастична като усили ефективността на MetaTrader 4 Supreme Edition с нов, удобен индикатор за глобални новини, който ще улесни значително търговията Ви.

Много важно за всеки трейдър е възможността да наблюдава всичко значително за пазара с „един поглед". Въпреки, че това може да Ви се струва трудно, новия супер индикатор на Admiral Markets може да Ви предостави огромно предимство, изобразявайки последните световни новини и ключови събития, там където се случва цялата магия - графиката.

Възползвайте се от Admiral Calendar indicator! Tози прост и лесен за ползване индикатор Ви позволява да виждате последните и предстоящи новини директно на графиката на платформата MetaTrader 4. В допълнение на Форекс календара на нашата страница, този индикатор ще гарантира, че никога няма да пропуснете важна част от пазарните новини и възможност за търговия.

Индикатора Admiral Calendar Ви позволява да:

 • виждате последните и престоящи новини на графиката
 • лесно да прецените важността на новините
 • получавате известия преди важни новини
 • филтрирате новините, според страната
 • персонализирате визуално индикатора, според вашите предпочитания

За да можете да използвате този нов индикатор Вие трябва да инсталирате MetaTrader 4 Supreme Edition от нашия уеб сайт. По този начин старата версия на Supreme Edition ще бъде заменена с новата.

Още веднъж: Този нов индикатор Ви дава възможно най-добрата информация на възможно най-доброто място – графиката на платформата MetaTrader 4. Вие можете да получавате новини в реално време с функцията Admiral Connect, поставяте поръчки с Mini Terminal или виждате търговската си история директно на графиката. Всичко това е възможно с приложението МТ4 Supreme Edition!

С уважение,

Admiral Markets UKПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.