Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Бъдете информирани за пазарните новини в реално време директно на Вашата графика

Януари 17, 2017 12:02

Скъпи трейдъри,

Новата 2017 започна прекрасно и Admiral Markets реши да направи годината Ви още по-фантастична като усили ефективността на MetaTrader 4 Supreme Edition с нов, удобен индикатор за глобални новини, който ще улесни значително търговията Ви.

Много важно за всеки трейдър е възможността да наблюдава всичко значително за пазара с „един поглед". Въпреки, че това може да Ви се струва трудно, новия супер индикатор на Admiral Markets може да Ви предостави огромно предимство, изобразявайки последните световни новини и ключови събития, там където се случва цялата магия - графиката.

Възползвайте се от Admiral Calendar indicator! Tози прост и лесен за ползване индикатор Ви позволява да виждате последните и предстоящи новини директно на графиката на платформата MetaTrader 4. В допълнение на Форекс календара на нашата страница, този индикатор ще гарантира, че никога няма да пропуснете важна част от пазарните новини и възможност за търговия.

Индикатора Admiral Calendar Ви позволява да:

  • виждате последните и престоящи новини на графиката
  • лесно да прецените важността на новините
  • получавате известия преди важни новини
  • филтрирате новините, според страната
  • персонализирате визуално индикатора, според вашите предпочитания

За да можете да използвате този нов индикатор Вие трябва да инсталирате MetaTrader 4 Supreme Edition от нашия уеб сайт. По този начин старата версия на Supreme Edition ще бъде заменена с новата.

Още веднъж: Този нов индикатор Ви дава възможно най-добрата информация на възможно най-доброто място – графиката на платформата MetaTrader 4. Вие можете да получавате новини в реално време с функцията Admiral Connect, поставяте поръчки с Mini Terminal или виждате търговската си история директно на графиката. Всичко това е възможно с приложението МТ4 Supreme Edition!

С уважение,

Admiral Markets UKПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.