Търговски часове по време на банковата ваканция 2019 във Великобритания

Август 23, 2019 00:59

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте предвид, че поради предстоящата банкова ваканция във Великобритания на 26 август 2019, нашите търговски часове ще бъдат леко променени.

CFD Инструменти

Понеделник

Август 26

Вторник

Август 27

Forex

Нормални часове

FTSE100

Затворен

Отваря в 03:00

Stock & ETF CFDs (EU)

Британски затворени

Нормални часове

ROBUSTA

Затворен

Нормални часове

SUGAR.WHITE

Затворен

Нормални часове

Futures CFDs

ROBUSTA

Затворен

Нормални часове

SUGAR.WHITE

Затворен

Нормални часове

UK100

Затворен

Нормални часове

Всички дадени часове са в Източно Европейско Време (EET), която е часовата зона в MetaTrader.

Забележка: "Нормалните часове" варират в зависимост от инструмента. Конкретни подробности за всеки инструмент можете да намерите в раздела Технически Спецификации на нашия уебсайт. Моля, също имайте предвид, че търговските часове споменати по-горе могат да бъдат обект на промени в зависимост от съответните борси или доставчици на ликвидност. Промените в търговските часове също може да се отразят на приложимите условия преди затваряне на пазарите.

Търсите нов инструмент за търговия? DAX30 CFD e един от най-популярните инструменти и е отворен 24 часа на ден, 5 дни в седмицата!

DAX представлява 30-те най-големи компании в Германия, включително марки като BMW, Adidas и Siemens и се смята за барометър за европейските настроения. Така ако искате да търгувате инструмент свързан с европейската икономика, това е една от най-добрите възможности да го направите!

Вижте повече за DAX30 CFD като кликнете на банера отдолу.

Поздрави,

Admiral Markets.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.