76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Актуализация на Windows 10 и MetaTrader през октомври

Октомври 09, 2018 12:45

Актуализация на Windows 10 и MetaTrader - Admiral Markets

Уважаеми Трейдъри,

На 2 октомври Microsoft частично пусна голяма актуализация на операционната система Windows 10. Актуализацията от октомври 2018 година (версия 1809) е подобна на инсталирането на нова операционна система Windows, тъй като засяга конфигурации и криптиращи ключове.

За да защити информацията на потребителите, платформата MetaTrader свързва всички данни към операционната система и хардуера на компютъра, на който е инсталирана. Този метод на защита гарантира, че дори ако бъдат откраднати файлове от платформата, хакерите няма да могат да се свързват със сървъра, като използват предварително запазени данни за сметката.

За съжаление, след актуализацията, всички пароли на профилите за търговия, съхранени на вашия компютър, ще станат невалидни. Силно ви препоръчваме да се подготвите за новото издание на Windows и да запазите паролите си на сигурно място, за да имате достъп до платформата след актуализацията.

Поради промяната на криптиращите ключове, приложенията, закупени от MetaTrader Market, ще загубят един активационен символ, защото всички продукти са свързани с операционната система. Следователно, MetaQuotes предостави допълнителен активационен символ за всички продукти, закупени от Market, независимо от операционната система, както направиха след актуализацията на Windows 10 април 2018 година.

По този начин потребителите на MetaTrader Market няма да загубят активацията на продуктите след инсталирането на актуализацията на Windows 10 през октомври 2018. Активацията на демо продуктите също ще бъде загубена, затова трейдърите ще трябва да изтеглят отново тези приложения от MetaTrader Market.

Извиняваме се за евентуалните неудобства, които може да са причинили това. Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с екипа ни за обслужване на клиенти или с акаунт мениджъра си.

Поздрави,

Admiral Markets

PS: Не е потребител на Windows? Адмирал Маркетс също така предлага MT4 и MT5 за Mac и като приложение за iOS. Научете повече.