​Актуализация на Windows 10 Fall Creators & MetaTrader

Октомври 24, 2017 11:07

Уважаеми Трейдъри,

Както вече може би знаете, на 17-ти октомври, Microsoft пусна нов ъпдейт на операционната си система Windows 10 Fall Creators. Тази актуализация е подобна на инсталирането на нова операционна система, защото ще промени конфигурацията и криптираните ключове, на вашия компютър.

Платформата за търговия MetaTrader, насочва цялата налична информация към локалната операционна система и хардуер, за да бъде защитена личната информация. Това пренасочване означава, че ако терминалните файлове бъдат откраднати, никой няма да може да се свърже със сървърите, използвайки стари запазени пароли.

Проблеми с Паролата

Препоръчваме Ви да сте подготвени за този нов ъпдейт и да си запазите паролите на сигурно място, за да можете да влезете в платформата, след ъпдейта.

За съжаление, веднъж когато ъпдейтнeте операционната си система, всички пароли за търговските ви сметки, запазени на вашия компютър ще станат невалидни.

Поради промяната в криптираните ключове, токънът за активация, получен от MetaTrader Market ще бъде загубен, защото всички софтуерни продукти, са обвързани с операционната система.

Заради тази причина, MetaQuotes автоматично добави по един активационен токън за всеки закупен продукт, независимо от операционната система, с която се използва. Трейдърите, могат да свалят отново демо версии на продуктите.

Как да Нулирате Загубени Пароли

Реални Сметки

1. Изберете желаната сметка от Кабинет на Трейдъра.

2. Кликнете на бутона Reset MT password.

3. След това ще видите следното съобщение:

4. Ще получите имейл от нас с предмет: Admiral Markets MT Password Change Notice (Известие за Промяна на Паролата).

5. Кликнете на линка Confirm MT password reset в имейла.

6. След това ще получите потвърждаващо съобщение, че вашата парола е променена.

7. И накрая, ще получите имейл с тема: Admiral Markets MT Password Change Notice (Известие за Промяна в Паролата в Admiral Markets MT).

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.