Търгувайте акции на дигитални видео & комуникационни компании с Admiral Markets!

Март 26, 2020 19:44

С нарастващия брой хора, които избират да се самоизолират, за да попречат на разпространението на COVID-19, търсенето на стрийминг услуги нараства, като хората се обръщат към Netflix, Amazon Prime, Disney Plus и други за забавление, докато изчакват пандемията да премине.

Когато търсенето на услуга е голямо, това често може да се отрази на търсенето на акциите на компанията, която я предлага и води до повишаване на цени на акциите и. Добрата новина е, че можете да търгувате и инвестирате във всички тези акции и много други с Admiral Markets!

Само някои от акциите и ДЗР върху акции на дигитални & видео компании, до които получавате достъп с Admiral Markets включват:

  • Netflix - Netflix (#NFLX) е световната стрийминг услуга, обслужваща хиляди популярни филми и телевизионни предавания, заедно с увеличаващо се предложение на оригинали на Netflix. Докато акциите на компанията спаднаха от най-високите стойности от $393 на 3 март до $290 на 17 март, тя вече прави солидно възстановяване, достигайки $350 на 20 март.
  • Amazon Prime video - Подобно на Netflix, Amazon Prime пуска оригинално видео съдържание, заедно с купуването на правата върху съществуващо съдържание. Основният разграничаващ фактор на тази стрийминг услуга е, че тя идва безплатно с всеки абонамент за Amazon Prime. На всичкото отгоре акциите на компанията-майка Amazon (#AMZN) са регистрирали едно от най-големите повишения през последното десетилетие, като в началото на 2010 тя се търгува за $136 на акция, а в момента е на около $ 1800 на акция.
  • Disney + - Собственост на компанията-майка Disney (#DIS), Disney + включва подходящо за семейството съдържание от Disney, Marvel, Star Wars, Pixar и National Geographic. Акциите на Disney сега се търгуват на тригодишни дъна, като коронавирусът задържа разширяването на Disney + към Индия. Някои инвеститори твърдят, че това прави идеалното време за отваряне на дълга позиция.
  • YouTube TV - YouTube TV понастоящем се предлага в САЩ с около 60 канала и се смята, че е една от най-добрите налични услуги за стрийминг на живо. Плюс това акциите на компанията-майка Alphabet (#GOOG) се търгуват на най-ниските си нива от 2018 г. насам, като паднаха до около 1000 долара за брой след като достигнаха най-високата си цена от $1538.
  • Apple TV Plus - И накрая, Apple TV е достъпна безплатно за всеки с iPhone, iPad или Apple TV, докато премиум Apple TV Plus се предлага само за $4,99 на месец. Подобно на много други компании в момента, Apple (#AAPL) също търгува при скорошно ниско ниво от $222 на акция, което означава, че това може да е добра възможност за покупка на ниски нива.

Можете да търгувате всички тези акции и много други с нашите сметки Trade.MT5 и Invest.MT5!

Търгувайте с дълги и къси позиции с Trade.MT5

С Trade.MT5 можете да получите достъп до над 3000 от най-добрите световни пазари чрез ДЗР (договори за разлика), да търгувате хиляди от най-добрите световни пазари чрез ДЗР. И към днешна дата това включва 195 ДЗР на японски акции!

Само някои причини да изберете Trade.MT5 включват:

  • Търгувайте 3 000+ от най-любимите световни ДЗР върху акции, плюс ДЗР на Форекс, криптовалути, индекси, суровини и други
  • Намалете разходите си за търговия с тесни спредове и ниски комисиони
  • Търгувайте на най-популярната платформа за търговия в света, MetaTrader 5, с изключителната приставка MetaTrader Supreme Edition на Admiral Markets
  • Започнете да търгувате днес, с минимален депозит от едва 100 долара

Купете и задръжте с Invest.МТ5

Invest.MT5 дава възможност на трейдърите да инвестират в 4 000+ акции и 200+ ETF, всички от платформата номер 1 в света за търговия с множество активи - MetaTrader 5. Ето някои от причините за откриване на сметка в Invest.MT5:

  • Инвестирайте днес с минимални депозити от само 1 евро!
  • Управлявайте своите инвестиционни и търговски портфейли от един профил в Кабинет на Трейдъра
  • Диверсифицирайте портфолиото си от дългосрочни инвестиции, заедно с краткосрочни сделки
  • Генерирайте потенциален поток от пасивна доходност с акции, изплащащи дивиденти
  • Комисионни от само $ 0,01 на акция с минимални такси за транзакции от $ 1 за американски акции

Готови ли сте да започнете? Влезте в Кабинет на Трейдъра сега, за да кандидатствате за сметка Invest.MT5:

    Борис Петров
    Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

    Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.