Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Admiral Markets въвежда Настройки за защита при волатилност

Октомври 27, 2016 16:54


Скъпи трейдъри,

Екипът на Admiral Markets е горд да Ви представи ново подобрение – Защита от волатилност, която е налична за клиенти със сметки Admiral.Markets, Admiral.Prime и Admiral.MT5.

Защо е важно да се защитите от пазарната волатилност?

Всеки трейдър знае какво е волатилност – можем накратко да я определим като мярка за скоростта и магнитуда/диапазона на ценовата промяна.
Различните събития от икономически данни до природни бедствия предизвикват силни и мощни ценови движения, което прави понякога трейдингът силно непредсказуем.

Admiral Markets предлага пакет от авангардни настройки, за да Ви помогнат да намалите риска от волатилността и да избегнете опасните моменти на пазарите.

Каква е основната полза на функцията Защита при волатилност?

Тя ще увеличи увереността Ви, чрез осигуряване на гарантирани лимити за слипидж и по-голяма вероятност за изпълнение на поръчките с всякакъв размер.
Имате възможност да отмените поръчките при ценови гапове без загуби от различно ценово ниво на изпълнение, спрямо предварително зададеното, както и по-ниска вероятност от активиране на поръчка от разширение на спреда.
В крайна сметка Вие ще придобиете по-голяма увереност на пазарите, търгувайки инструменти с висока и ниска волатилност, като така ще имате и повече търговски възможностти.

Какви са основните характеристики на функцията Защита от волатилност?

По същество Ви предлагаме по-широки и авангарди функции за поставяне и настройки на търговските поръчки, особено при по-волатилни условия на пазара.

Функцията Защита при волатилност включва:

 • Вход с пазарни и стоп поръчки, чрез предварително дефиниран риск на максималния слипидж.
 • Защита от загуби при лимитирани поръчки с предварително определени stop loss нива.
 • Възможност за изпълнение на лимитирана поръчка на най-близка пазарна цена в случай на прекалено бърза ценова промяна и липса на ликвидност.
 • Възможност за избягване на активиране на стоп поръчки за ограничаване на загубите (stop loss) при разширяване на спреда при новини и по-волатилни пазарни условия.
 • Възможност за изпълнение на по-големи лимитирани поръчки на части, което е важно при по–ниско ликвидни пазари.
 • Възможност за наблюдение на размера на слипиджа при изпълнени поръчки.

Как можете да ползвате Функцията Защита от волатилност?

Всеки клиент на Admiral Markets със сметки Admiral.Markets, Admiral.Prime и Admiral.MT5 (както релни, така и демо, с изключение на ex-Admiral.Pro сметките на AM-Live1, AM-Live3) може да настрои и използва функцията Защита при волатилност от страницата Настройки на сметката в Кабинет на трейдъра.

Къде може да получите повече информация за функцията Защита при волатилност?

Повече информация за услугата може да получите от сайта на Admiral Markets в секцията Продукти.

Бихме искали да благодарим на технологичният ни клон – AMTS Solutions и неговият директор Димитрий Ранев, за разработването и изпълнението на този авангарден инструмент.С най-добри пожелания,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.