Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets въвежда Настройки за защита при волатилност

Октомври 27, 2016 16:54


Скъпи трейдъри,

Екипът на Admiral Markets е горд да Ви представи ново подобрение – Защита от волатилност, която е налична за клиенти със сметки Admiral.Markets, Admiral.Prime и Admiral.MT5.

Защо е важно да се защитите от пазарната волатилност?

Всеки трейдър знае какво е волатилност – можем накратко да я определим като мярка за скоростта и магнитуда/диапазона на ценовата промяна.
Различните събития от икономически данни до природни бедствия предизвикват силни и мощни ценови движения, което прави понякога трейдингът силно непредсказуем.

Admiral Markets предлага пакет от авангардни настройки, за да Ви помогнат да намалите риска от волатилността и да избегнете опасните моменти на пазарите.

Каква е основната полза на функцията Защита при волатилност?

Тя ще увеличи увереността Ви, чрез осигуряване на гарантирани лимити за слипидж и по-голяма вероятност за изпълнение на поръчките с всякакъв размер.
Имате възможност да отмените поръчките при ценови гапове без загуби от различно ценово ниво на изпълнение, спрямо предварително зададеното, както и по-ниска вероятност от активиране на поръчка от разширение на спреда.
В крайна сметка Вие ще придобиете по-голяма увереност на пазарите, търгувайки инструменти с висока и ниска волатилност, като така ще имате и повече търговски възможностти.

Какви са основните характеристики на функцията Защита от волатилност?

По същество Ви предлагаме по-широки и авангарди функции за поставяне и настройки на търговските поръчки, особено при по-волатилни условия на пазара.

Функцията Защита при волатилност включва:

  • Вход с пазарни и стоп поръчки, чрез предварително дефиниран риск на максималния слипидж.
  • Защита от загуби при лимитирани поръчки с предварително определени stop loss нива.
  • Възможност за изпълнение на лимитирана поръчка на най-близка пазарна цена в случай на прекалено бърза ценова промяна и липса на ликвидност.
  • Възможност за избягване на активиране на стоп поръчки за ограничаване на загубите (stop loss) при разширяване на спреда при новини и по-волатилни пазарни условия.
  • Възможност за изпълнение на по-големи лимитирани поръчки на части, което е важно при по–ниско ликвидни пазари.
  • Възможност за наблюдение на размера на слипиджа при изпълнени поръчки.

Как можете да ползвате Функцията Защита от волатилност?

Всеки клиент на Admiral Markets със сметки Admiral.Markets, Admiral.Prime и Admiral.MT5 (както релни, така и демо, с изключение на ex-Admiral.Pro сметките на AM-Live1, AM-Live3) може да настрои и използва функцията Защита при волатилност от страницата Настройки на сметката в Кабинет на трейдъра.

Къде може да получите повече информация за функцията Защита при волатилност?

Повече информация за услугата може да получите от сайта на Admiral Markets в секцията Продукти.

Бихме искали да благодарим на технологичният ни клон – AMTS Solutions и неговият директор Димитрий Ранев, за разработването и изпълнението на този авангарден инструмент.С най-добри пожелания,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.