Адмирал Маркетс увеличава защитата от негативен баланс за професионални клиенти

Юни 20, 2018 11:22

Уважаеми трейдъри,

Моля, обърнете внимание, че сме променили нашата политика за защита от негативен баланс и че новата версия ще влезе в сила на 20 юни 2018 г.

Една съществена промяна е, че новата политика увеличава защитата от негативен баланс на клиенти, категоризирани като Професионални клиенти при съпоставими условия, които понастоящем се прилагат за индивидуални клиенти.

Тази промяна бе направена, за да се осигури защита срещу негативни баланси на клиенти, които решат да кандидатстват за професионални търговски условия, следвайки ограниченията за максималнен ливъридж, наложени от Европейския орган за ценни книжа и пазари (ESMA), които ще бъдат приложени от началото на сесията в понеделник 30 юли 2018 г.

Освен това документът е преформулиран с цел уеднаквяване със сходни документи, които прилагаме в други компании част от Admiral Markets Group.

Ние вярваме, че нашата нова политика е в крак с най-новите тенденции и е рядко срещана (ако не съвсем уникална в момента) в онлайн търговията, тъй като никоя от фирмите предоставящи финансови услуги, които са ни известни, понастоящем не предоставя такива предпазни мерки за " Про" клиенти.

Благодарение на новата политика, съчетана с Настройките за защита срещу волатилност, които спомагат за справяне с най-характерните проблеми, свързани с бързите пазари, можем уверено да кажем, че сега предлагаме на нашите "Про" клиенти нещо значително по-различно от другите компании.

Повече информация за предстоящите промени в ливъриджа и разликите в категоризацията на клиентите може да намерите на страницата Индивидуални и професионални условия.

Поздрави,

Admiral Markets

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.