76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Адмирал Маркетс увеличава защитата от негативен баланс за професионални клиенти

Юни 20, 2018 11:22

Защита от негативен баланс

Уважаеми трейдъри,

Моля, обърнете внимание, че сме променили нашата политика за защита от негативен баланс и че новата версия ще влезе в сила на 20 юни 2018 г.

Една съществена промяна е, че новата политика увеличава защитата от негативен баланс на клиенти, категоризирани като Професионални клиенти при съпоставими условия, които понастоящем се прилагат за индивидуални клиенти.

Тази промяна бе направена, за да се осигури защита срещу негативни баланси на клиенти, които решат да кандидатстват за професионални търговски условия, следвайки ограниченията за максималнен ливъридж, наложени от Европейския орган за ценни книжа и пазари (ESMA), които ще бъдат приложени от началото на сесията в понеделник 30 юли 2018 г.

Освен това документът е преформулиран с цел уеднаквяване със сходни документи, които прилагаме в други компании част от Admiral Markets Group.

Ние вярваме, че нашата нова политика е в крак с най-новите тенденции и е рядко срещана (ако не съвсем уникална в момента) в онлайн търговията, тъй като никоя от фирмите предоставящи финансови услуги, които са ни известни, понастоящем не предоставя такива предпазни мерки за " Про" клиенти.

Благодарение на новата политика, съчетана с Настройките за защита срещу волатилност, които спомагат за справяне с най-характерните проблеми, свързани с бързите пазари, можем уверено да кажем, че сега предлагаме на нашите "Про" клиенти нещо значително по-различно от другите компании.

Повече информация за предстоящите промени в ливъриджа и разликите в категоризацията на клиентите може да намерите на страницата Индивидуални и професионални условия.

Поздрави,

Admiral Markets