​Admiral Markets участва на изложението "Светът на Търговията" във Франкфурт

Ноември 22, 2017 20:00

Уважаеми Трейдъри,

През миналия уикенд, както и през предходните години, немският екип на Admiral Markets, взе участие на водещото финансово изложение - "Светът на Търговията", често срещано под краткото название WoT.

Щандът на Admiral Markets

В изложението взеха участие около 50 изложителя, като бяха проведени 36 Семинара в петък и 34 - в събота. Като цяло, над 4000 бяха посетителите на изложението. Както обикновено - едно фантастично изложение с безкрайни полезни разговори с клиенти.

Имахме толкова много неща, които да споделим с потребителите, които ни посетиха, като искаме да споделим някои от тях и с Вас.

Специалистът в DAX30!

Както можете да видите от снимката по-горе, водещо мото на щанда ни бе: "Willkommen beim DAX30 Spezialisten", което означава "Добре дошли при специалистите в DAX30".

Най-вероятно сте наясно, че имаме известна конкуренция и от други световни брокери. В крайна сметка, Admiral Markets не е единственият брокер! Въпреки това, има само един специалист, когато стане въпрос за търговията с немския DAX30 – основният индекс в Германия! Вземете за пример, нашата най-добра оферта при CFD-та върху индекса DAX30 - с типичен фиксиран спред от едва 0.8 пипса, по време на редовната борсова сесия. Включително, наличието на минилотове и маржин до 1:500... Сами направете сметките!

Звездата анализатор на Admiral Markets - Йохен Шмидт в действие!

Най-добрите Обучения за Търговия!

Живеем в ерата на Интернет и няма граници за източниците на информация и обучение в търговията... И все пак, има само един Йохен Шмидт - една от нашите звезди, който работи ексклузивно с Admiral Markets в Германия.

Подобно на Йохен, ние вярваме, че по-опростена форма на обучение, като четенето на книги, може понякога да е по-динамично и ангаширащо. Ето защо, ние окуражаваме нашите клиенти да погледнат към професионалния опит и действия на на нашите професионални трейдъри с безплатните, ежедневни уебинари на живо, (само на английски) в които се обсъжда по една търговска идея.

Скалпирате? Ние обожаваме скалпирането!

Често, опитните трейдъри използват скалпиращи стратегии. Ето защо, добре е да имаме зад гърба си Хейко Берендт, който участва в нашите уебинари. Той също взе участие по време на финансовото експо в Германия. Ако Ви липсва, винаги можете да го гледате три пъти на ден в седмицата, по време на уебинара "Good Morning DAX Index!".

Ако искате да търгувате с други инструменти, не се колебайте да гледате нашите "Дневни идеи" - серия от уебинари, в които всеки ден един професионален трейдър, ще Ви покаже как търгува и какви са неговите идеи за пазара. Ако изпуснете някои от уебинарите, не се тревожете. Можете да гледате записите в нашия YouTube канал (само на английски).

Основният принцип на Хейко: "Големият трейд не трябва да трае повече от 5 минути!"

Ние говорим Вашия Език!

Въпрос: Винаги ли разбирате какво Ви казва вашия банков мениджър? Ако отговорът е "Да", то се справяте по-добре от основната част от хората.

Този уикенд, ние пратихме немския си екип на изложението, защото искаме по-добре да говорим на Вашия език, за да стане комуникацията много по-лесна и ефективна.

Ние имаме офиси в 16 страни по света и говорим над 20 езика. Ако имате нужда от поддръжка, всичко което трябва да направите е просто да посетите някои от нашите офиси, или да ни звъннете по телефона.

Мениджърът на Admiral Markets за Германия - Роман Крутиански, в дискусия с трейдър

Екипът ни с представяне на заинтересовани клиенти....

Admiral Markets – Брокерът с Лице!

Ако има финансово изложение в ЕВропа, то ние най-вероятно ще присъстваме на него! Бяхме на изложението в Лондон преди седмица, а сега и на изложението във Франкфурт... Очаквайте ни и на следващите финансови изложения.

Ако не можете да стигнете до изложение, не се тревожете! Предлагаме и локални семинари, в близост до Вас!

Немският Офис на Admiral Markets

Вие! И само Вие...

Да обобщим - ние обичаме да участваме в изложения, защото по време на такива събития имаме възможност да се изправим лице-в-лице с Вас - нашите клиенти. А за нас важните сте единствено и само Вие.

Очакваме, скоро отново да се видим. Дотогава, не се колебайте да задавате своите въпроси, ще се радваме да им отговаряме.

С уважение,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.