Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Admiral Markets участва на изложението "Светът на Търговията" във Франкфурт

Ноември 22, 2017 20:00

Уважаеми Трейдъри,

През миналия уикенд, както и през предходните години, немският екип на Admiral Markets, взе участие на водещото финансово изложение - "Светът на Търговията", често срещано под краткото название WoT.

Щандът на Admiral Markets

В изложението взеха участие около 50 изложителя, като бяха проведени 36 Семинара в петък и 34 - в събота. Като цяло, над 4000 бяха посетителите на изложението. Както обикновено - едно фантастично изложение с безкрайни полезни разговори с клиенти.

Имахме толкова много неща, които да споделим с потребителите, които ни посетиха, като искаме да споделим някои от тях и с Вас.

Специалистът в DAX30!

Както можете да видите от снимката по-горе, водещо мото на щанда ни бе: "Willkommen beim DAX30 Spezialisten", което означава "Добре дошли при специалистите в DAX30".

Най-вероятно сте наясно, че имаме известна конкуренция и от други световни брокери. В крайна сметка, Admiral Markets не е единственият брокер! Въпреки това, има само един специалист, когато стане въпрос за търговията с немския DAX30 – основният индекс в Германия! Вземете за пример, нашата най-добра оферта при CFD-та върху индекса DAX30 - с типичен фиксиран спред от едва 0.8 пипса, по време на редовната борсова сесия. Включително, наличието на минилотове и маржин до 1:500... Сами направете сметките!

Звездата анализатор на Admiral Markets - Йохен Шмидт в действие!

Най-добрите Обучения за Търговия!

Живеем в ерата на Интернет и няма граници за източниците на информация и обучение в търговията... И все пак, има само един Йохен Шмидт - една от нашите звезди, който работи ексклузивно с Admiral Markets в Германия.

Подобно на Йохен, ние вярваме, че по-опростена форма на обучение, като четенето на книги, може понякога да е по-динамично и ангаширащо. Ето защо, ние окуражаваме нашите клиенти да погледнат към професионалния опит и действия на на нашите професионални трейдъри с безплатните, ежедневни уебинари на живо, (само на английски) в които се обсъжда по една търговска идея.

Скалпирате? Ние обожаваме скалпирането!

Често, опитните трейдъри използват скалпиращи стратегии. Ето защо, добре е да имаме зад гърба си Хейко Берендт, който участва в нашите уебинари. Той също взе участие по време на финансовото експо в Германия. Ако Ви липсва, винаги можете да го гледате три пъти на ден в седмицата, по време на уебинара "Good Morning DAX Index!".

Ако искате да търгувате с други инструменти, не се колебайте да гледате нашите "Дневни идеи" - серия от уебинари, в които всеки ден един професионален трейдър, ще Ви покаже как търгува и какви са неговите идеи за пазара. Ако изпуснете някои от уебинарите, не се тревожете. Можете да гледате записите в нашия YouTube канал (само на английски).

Основният принцип на Хейко: "Големият трейд не трябва да трае повече от 5 минути!"

Ние говорим Вашия Език!

Въпрос: Винаги ли разбирате какво Ви казва вашия банков мениджър? Ако отговорът е "Да", то се справяте по-добре от основната част от хората.

Този уикенд, ние пратихме немския си екип на изложението, защото искаме по-добре да говорим на Вашия език, за да стане комуникацията много по-лесна и ефективна.

Ние имаме офиси в 16 страни по света и говорим над 20 езика. Ако имате нужда от поддръжка, всичко което трябва да направите е просто да посетите някои от нашите офиси, или да ни звъннете по телефона.

Мениджърът на Admiral Markets за Германия - Роман Крутиански, в дискусия с трейдър

Екипът ни с представяне на заинтересовани клиенти....

Admiral Markets – Брокерът с Лице!

Ако има финансово изложение в ЕВропа, то ние най-вероятно ще присъстваме на него! Бяхме на изложението в Лондон преди седмица, а сега и на изложението във Франкфурт... Очаквайте ни и на следващите финансови изложения.

Ако не можете да стигнете до изложение, не се тревожете! Предлагаме и локални семинари, в близост до Вас!

Немският Офис на Admiral Markets

Вие! И само Вие...

Да обобщим - ние обичаме да участваме в изложения, защото по време на такива събития имаме възможност да се изправим лице-в-лице с Вас - нашите клиенти. А за нас важните сте единствено и само Вие.

Очакваме, скоро отново да се видим. Дотогава, не се колебайте да задавате своите въпроси, ще се радваме да им отговаряме.

С уважение,

Admiral Markets

BEST EDUCATOR (1).pngПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.