Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Admiral Markets ще раздаде МНОГО НАГРАДИ в Пловдив на 16.10.2015

Октомври 07, 2015 14:58

Писнало ли е Ви вече от досадни реклами за бонуси и награди, които се оказва, че можеш да получиш само ако изпълниш един куп допълните условия? Омръзна ли Ви да се взирате в дребния шрифт?

Ние от Admiral Markets винаги сме вярвали в справедливостта и прозрачността. Поредното доказателство за това е нашият БЕЗПЛАТЕН семинар "I AM responsibly", на който ще раздадем МНОГО НАГРАДИ, както за напредналите, така и за начинаещите участници и клиенти.

Тези от участниците в семинара, които притежават реални сметки Admiral.Markets ще участват в томбола, чийто жребий ще избере трима от тях, които ще спечелят съответно:

 • I-ва награда от 500 лв.
 • II-ра награда от 300 лв.
 • III-та награда от 100 лв.

NB!!! Всички награди ще бъдат начислени в реалните акаунти на победителите и могат да бъдат използвани за търговия или да бъдат веднага изтеглени като кеш без никакви ограничения!

Тези от участниците в семинара, които не притежават все още необходимия опита и нямат реални сметки за търговия с Admiral Markets имат шанса да спечелят от нашата томбола:

 • 3 пакета онлайн обучение от професионалните трейдъри в BetaTrader за въведение в трейдинга
 • 3 пакета онлайн обучение от нашите колеги професионалните трейдъри от Trendline-bg

Семинарът ще се проведе на 16.10.2015 г. (петък) от 15:00 ч. до 20:00 ч. в Парк Хотел Пловдив, гр. Пловдив, бул. "Санкт Петербург" 55-А.

Направете своята регистрация сега, докато все още има свободни места!С уважение,

Admiral Makrets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.