Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets ще раздаде МНОГО НАГРАДИ в Пловдив на 16.10.2015

Октомври 07, 2015 14:58

Писнало ли е Ви вече от досадни реклами за бонуси и награди, които се оказва, че можеш да получиш само ако изпълниш един куп допълните условия? Омръзна ли Ви да се взирате в дребния шрифт?

Ние от Admiral Markets винаги сме вярвали в справедливостта и прозрачността. Поредното доказателство за това е нашият БЕЗПЛАТЕН семинар "I AM responsibly", на който ще раздадем МНОГО НАГРАДИ, както за напредналите, така и за начинаещите участници и клиенти.

Тези от участниците в семинара, които притежават реални сметки Admiral.Markets ще участват в томбола, чийто жребий ще избере трима от тях, които ще спечелят съответно:

  • I-ва награда от 500 лв.
  • II-ра награда от 300 лв.
  • III-та награда от 100 лв.

NB!!! Всички награди ще бъдат начислени в реалните акаунти на победителите и могат да бъдат използвани за търговия или да бъдат веднага изтеглени като кеш без никакви ограничения!

Тези от участниците в семинара, които не притежават все още необходимия опита и нямат реални сметки за търговия с Admiral Markets имат шанса да спечелят от нашата томбола:

  • 3 пакета онлайн обучение от професионалните трейдъри в BetaTrader за въведение в трейдинга
  • 3 пакета онлайн обучение от нашите колеги професионалните трейдъри от Trendline-bg

Семинарът ще се проведе на 16.10.2015 г. (петък) от 15:00 ч. до 20:00 ч. в Парк Хотел Пловдив, гр. Пловдив, бул. "Санкт Петербург" 55-А.

Направете своята регистрация сега, докато все още има свободни места!С уважение,

Admiral Makrets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.