Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Admiral Markets ще намали ECN разходите, опростявайки изчисленията

Август 03, 2015 11:37

Уважаеми търговци,

Много от Вас вече са видели предимствата на сметката Admiral.Prime със светкавично бързото изпълнение, тесни спредове от 0 пипса и дълбока ликвидност, която позволява поставянето на по-големи поръчки.

Ние сме щастливи да обявим, че като се започне от 10-ти август 2015 условията по сметката Admiral.Prime ще станат още по-благоприятни, тъй като ние ще съкратим комисионата и ще приложим опростен модел на изчисление, както следва:

  • 1. валутни двойки и спот злато - USD 3.01 за 1.0 лот (моля, вижте таблицата по-долу за размера на комисионите във всички депозитни валути);
  • 2.спот сребро - USD 0.3 на 1.0 лот.

Сегашният процент комисиона е USD 35 за 1 милион щатски долара от условната стойност на позицията, което е около 7.63 щатски долара на 1.0 пълен лот EURUSD (ако приемем, че пазарния курс е 1.09).

По този начин новата комисиона ще намали режийните разходи за търговия, свързани с най-популярните инструменти2, плюс това е очевидно няколко градуса по-прозрачна и опростена.

Респективните проценти комисиони за всички депозитни валути, подкрепяни от Admiral Markets, са изброени по-долу:

Валута на

сметките

Комисиона за 1.0 лот

Forex & Spot Gold

Spot Silver

BGN

5.0

0.5

CHF

3.0

0.3

CZK

75.0

7.5

EUR

3.0

0.3

HUF

850.0

85.0

PLN

12.5

1.3

RON

12.5

1.3

USD

3.0

0.3

SEK

25.0

3.0

RUB

175.0

18.0


Поздрави,

Admiral Markets AS


1 Комисионата е показана за едностранна търговия. Комисионата за цялостна търговия (отваряне и затваряне) се удвоява.

2 Моля, имайте предвид, че комисионите за инструменти с базови валути, котирани под 1.0 USD (като AUD, NZD) естествено ще се увеличи.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.