Admiral Markets ще участва на CryptoCurrency World Expo в Полша

Ноември 06, 2017 13:39

На 1-2 Декември Във Варшава ще се проведе изложението CryptoCurrency World Expo

Изложението за криптовалута във Варшава, което ще се проведе на 1-2 Декември, ще привлече огромен брой от най-големите брокери, системи за разплащане, добиващи криптовалути организации, финтех-компании, трейдъри, участници в ICO-та и криптоманиаци.

В събитието, което ще се проведе в Мултиплекса в зала Zlote Tarasy (Златните Тераси) ще вземат участие над 1 400 делегати от цял свят.

Четири ще са централните теми по време на Изложението:

Търговия с Криптовалути

Как да инвестирате по най-добър начин в криптовалути? Как да се възползвате от тренда? Как да изберете най-добрия начин за инвестиране, в зависимост от вашите лични предпочитания: борси, брокери, миньори.

Регулация, данъци и правна норма

Научете всичко за регулацията и данъчното третиране на криптовалутите: опитът на различните държави и перспективите в Полша.

Развитие

Как да изградите комуникативен Блокчейн инкубатор на практика? Създаване на умни контракти и услуги въз основа на блокчейн технологията. Срещи с водещи разработчици.

Pre-ICO, ICO

Създаването на нови дигитални монети, като пазар за токъни, дигитални активи и блокчейн, като инвестиция, която можете да изследвате. Как да дадете на инвеститорите нов дигитален актив, който да търгуват.

По време на Конференцията, ще бъдат присъдени награди в следните категории:

Най-добрата Борса за Дигитални Валути
ICO на Годината
Най-добрата Мина за Криптовалути
Най-добрата CFD-платформа за Търговия
Личност на Годината
Блог на Годината
Портал на Годината
Най-добрата Блокчейн Технологична & Дигитална правна Компания
Анализатор на Годината при Дигиталните Валути
Най-добрата Игрова ICO на годината
Кандидатите за участие в различните категории могат да подават своите заявки на следния уебсайт: https://cryptocurrencyworldexpo.com/awards/

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.