Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets ще участва на CryptoCurrency World Expo в Полша

Ноември 06, 2017 13:39

На 1-2 Декември Във Варшава ще се проведе изложението CryptoCurrency World Expo

Изложението за криптовалута във Варшава, което ще се проведе на 1-2 Декември, ще привлече огромен брой от най-големите брокери, системи за разплащане, добиващи криптовалути организации, финтех-компании, трейдъри, участници в ICO-та и криптоманиаци.

В събитието, което ще се проведе в Мултиплекса в зала Zlote Tarasy (Златните Тераси) ще вземат участие над 1 400 делегати от цял свят.

Четири ще са централните теми по време на Изложението:

Търговия с Криптовалути

Как да инвестирате по най-добър начин в криптовалути? Как да се възползвате от тренда? Как да изберете най-добрия начин за инвестиране, в зависимост от вашите лични предпочитания: борси, брокери, миньори.

Регулация, данъци и правна норма

Научете всичко за регулацията и данъчното третиране на криптовалутите: опитът на различните държави и перспективите в Полша.

Развитие

Как да изградите комуникативен Блокчейн инкубатор на практика? Създаване на умни контракти и услуги въз основа на блокчейн технологията. Срещи с водещи разработчици.

Pre-ICO, ICO

Създаването на нови дигитални монети, като пазар за токъни, дигитални активи и блокчейн, като инвестиция, която можете да изследвате. Как да дадете на инвеститорите нов дигитален актив, който да търгуват.

По време на Конференцията, ще бъдат присъдени награди в следните категории:

Най-добрата Борса за Дигитални Валути
ICO на Годината
Най-добрата Мина за Криптовалути
Най-добрата CFD-платформа за Търговия
Личност на Годината
Блог на Годината
Портал на Годината
Най-добрата Блокчейн Технологична & Дигитална правна Компания
Анализатор на Годината при Дигиталните Валути
Най-добрата Игрова ICO на годината
Кандидатите за участие в различните категории могат да подават своите заявки на следния уебсайт: https://cryptocurrencyworldexpo.com/awards/


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.