Admiral Markets се свързва с Dow Jones Newswires

Май 30, 2018 12:27


Уважаеми трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че току-що включихме към нашите многофункционални платформи, за трейдъри и инвеститори, пазарни новини и анализи в реално време от Dow Jones, до които вече имате достъп чрез вашите MT4 и MT5 платформи, без допълнителни такси.

Dow Jones & Company е една от най-големите финансови медийни агенции в света, с история от повече от 130 години, понастоящем част от News Corp Holding (Invest.MT5: NWS, Trade.MT5: #NWS). Това е компанията, която създаде индекса Dow Jones през 1896 г. и сега държи The Wall Street Journal, Barron's, MarketWatch, както и други финансово медийни канали, включително и този, с който току-що се свързахме - Dow Jones Newswires.

Тъй като, към момента, Ви предлагаме хиляди инструменти за търговия, от съществено значение е да Ви предоставим достъп до специални информационни услуги с широк обхват върху финансовите пазари.

С Dow Jones Newswires вече имате достъп до стотици новини на ден, включително:

  • Заглавия и новини в реално време от 1500 глобални компании
  • Интрадневни коментари за световните фондови пазари
  • Фундаментален анализ на валутните, дълговите и паричните пазари
  • Технически анализ на най-търгуваните валутни двойки
  • Анализ на монетарните политики, както и фактори, влияещи върху тях
  • Новини и коментари за базовите и благородните метали
  • Водещи новини за енергетиката и експертни коментари за нейното развитие
  • Водещи геополитически новини и събития, засягащи финансовите пазари
  • Правителствени промени и бюджетни въпроси
  • Най-важните новини за криптовалутите
  • Топ новини от редакционния екип на Dow Jones

Dow Jones Newswires Ви предоставя цялостен и задълбочен поглед върху света на бизнеса, коментари за състоянието на пазарите, данни за икономическите събития и експертни анализи, който могат да Ви помогнат при вземането на информирани решения, когато търгувате и инвестирате.

Целта ни е да Ви предоставим повече продукти и инструменти от Dow Jones, за да имате възможност да проследявате икономическите и корпоративните събития, с ефект върху Вашите инвестиции.

Не се колебайте да ни уведомите, ако Ви трябва достъп до каквато и да е специфична информация. Ако имате въпроси, моля, свържете се с местния екип за обслужване на клиенти.

П.П. Понякога стандартният пакет просто не е достатъчен ... Вижте нашия безплатен софтуерен плъгин за MetaTrader 4 & MetaTrader 5! Той е достъпен както за Демо, така и за Реални сметки. Този пакет ще Ви даде достъп до над 60 допълнителни функционалности, подобрявайки вашето преживяване в света а търговията!

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.