Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets се свързва с Dow Jones Newswires

Май 30, 2018 12:27

dow jones newsletter

Уважаеми трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че току-що включихме към нашите многофункционални платформи, за трейдъри и инвеститори, пазарни новини и анализи в реално време от Dow Jones, до които вече имате достъп чрез вашите MT4 и MT5 платформи, без допълнителни такси.

Dow Jones & Company е една от най-големите финансови медийни агенции в света, с история от повече от 130 години, понастоящем част от News Corp Holding (Admiral.Invest: NWS, Admiral.MT5: #NWS). Това е компанията, която създаде индекса Dow Jones през 1896 г. и сега държи The Wall Street Journal, Barron's, MarketWatch, както и други финансово медийни канали, включително и този, с който току-що се свързахме - Dow Jones Newswires.

Тъй като, към момента, Ви предлагаме хиляди инструменти за търговия, от съществено значение е да Ви предоставим достъп до специални информационни услуги с широк обхват върху финансовите пазари.

С Dow Jones Newswires вече имате достъп до стотици новини на ден, включително:

 • Заглавия и новини в реално време от 1500 глобални компании
 • Интрадневни коментари за световните фондови пазари
 • Фундаментален анализ на валутните, дълговите и паричните пазари
 • Технически анализ на най-търгуваните валутни двойки
 • Анализ на монетарните политики, както и фактори, влияещи върху тях
 • Новини и коментари за базовите и благородните метали
 • Водещи новини за енергетиката и експертни коментари за нейното развитие
 • Водещи геополитически новини и събития, засягащи финансовите пазари
 • Правителствени промени и бюджетни въпроси
 • Най-важните новини за криптовалутите
 • Топ новини от редакционния екип на Dow Jones

Dow Jones Newswires Ви предоставя цялостен и задълбочен поглед върху света на бизнеса, коментари за състоянието на пазарите, данни за икономическите събития и експертни анализи, който могат да Ви помогнат при вземането на информирани решения, когато търгувате и инвестирате.

Целта ни е да Ви предоставим повече продукти и инструменти от Dow Jones, за да имате възможност да проследявате икономическите и корпоративните събития, с ефект върху Вашите инвестиции.

Не се колебайте да ни уведомите, ако Ви трябва достъп до каквато и да е специфична информация. Ако имате въпроси, моля, свържете се с местния екип за обслужване на клиенти.

П.П. Понякога стандартният пакет просто не е достатъчен ... Вижте нашия безплатен софтуерен плъгин за MetaTrader 4 & MetaTrader 5! Той е достъпен както за Демо, така и за Реални сметки. Този пакет ще Ви даде достъп до над 60 допълнителни функционалности, подобрявайки вашето преживяване в света а търговията!

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.