Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Admiral Markets с награда „Най-добър CFD Брокер” за 2017 г. в Германия

Май 26, 2017 11:12


Уважаеми трейдъри,

Изключително сме горди да ви съобщим, че отново получихме награда от Немския Институт на Потребителите (DKI). Изследването „CFD Broker Survey 2017", даде възможност да се разпознаят и отличат най-добрите представители на трейдинг индустрията в Германия.


"Щастливи сме, че в допълнение към условията, които нашата компания предлага, услугите ни също се разпознават и оценяват", коментира Йенс Чрзановски, член на Управителния Съвет на Admiral Markets. Той добави „Петте звезди и топ класирането ни в категория „Най-добра услуга" показват, че продължаваме по правилния път".

Това е четвъртата награда получена от Аdmiral Markets през 2017-та година, само в Германия. През първото тримесечие на 2017-та година, Аdmiral Markets зае първото място в категорията Forex на портала OnlineBroker-Portal.de, както и второ място в портала Brokerwahl.de.

Изданието „Focus-Money", също призна Аdmiral Markets като „Най-добър и Справедлив CFD Брокер в Германия през 2017".

Постоянното качество и представяне винаги се отплащат. Бихме искали да изкажем големи благодарности, на всички, които ни гласуваха доверие!

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.