Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets с награда „Най-добър CFD Брокер” за 2017 г. в Германия

Май 26, 2017 11:12


Уважаеми трейдъри,

Изключително сме горди да ви съобщим, че отново получихме награда от Немския Институт на Потребителите (DKI). Изследването „CFD Broker Survey 2017", даде възможност да се разпознаят и отличат най-добрите представители на трейдинг индустрията в Германия.


"Щастливи сме, че в допълнение към условията, които нашата компания предлага, услугите ни също се разпознават и оценяват", коментира Йенс Чрзановски, член на Управителния Съвет на Admiral Markets. Той добави „Петте звезди и топ класирането ни в категория „Най-добра услуга" показват, че продължаваме по правилния път".

Това е четвъртата награда получена от Аdmiral Markets през 2017-та година, само в Германия. През първото тримесечие на 2017-та година, Аdmiral Markets зае първото място в категорията Forex на портала OnlineBroker-Portal.de, както и второ място в портала Brokerwahl.de.

Изданието „Focus-Money", също призна Аdmiral Markets като „Най-добър и Справедлив CFD Брокер в Германия през 2017".

Постоянното качество и представяне винаги се отплащат. Бихме искали да изкажем големи благодарности, на всички, които ни гласуваха доверие!

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.