​Admiral Markets разширява предлаганите CFD-та на Криптовалути

Февруари 08, 2018 14:25

Уважаеми Трейдъри,

Щастливи сме да Ви съобщим, че три нови CFD-та на Криптовалути, ще попълнят семейството на предлаганите от нас дигитални валути. Тези три нови криптовалути, вече бяха добавени за търговия от всички клиенти със сметка Trade.MT5! Прочетете цялата новина, за повече детайли са последното ни разширяване на списъка със CFD-та на криптовалути.

DSHUSD – Даш Vs. Щатски Долар CFD

Дашът (DSHUSD) бе създаден през 2014-та година. От тогава насам, тази криптовалута се превърна в един от най-сериозните проекти на пазара на криптовалути. Тя е децентрализирана система за разплащане от потребител-до-потребител с отворен-код, с добавена опция за анонимност. Подобно на биткойна, дашът също използва блокчейн технологията, като се генерира следствие на копаене.

Нашите CFD-та върху Даш, Ви позволяват да търгувате тази популярна криптовалута с ползване на ливъридж и да се облагодетелствате, както от нейното поскъпване, така и от спада в цената й. Пробвайте още днес!

XMRUSD – Монеро Vs. Щатски Долар CFD

Монеро (XMRUSD), е децентрализирана система за кешови разплащания, фокусирана основно върху частните плащания от потребител-до-потребител. Подобно на биткойна и даша, тази криптовалута също се добива с „копаене". Процесът на добиването обаче, е малко по-отворен, като добиващите я, не трябва да инвестират в специализиран хардуер. Вместо това, всеки компютър, може да е средство за добиване на Монеро.

Търгувайте със CFD-та на Монеро и се възползвайте от ръста, или спада в цената на тази крипто-монета!

ZECUSD - Зеткеш Vs. US Dollar CFD

Зеткеш (ZECUSD) е сравнително млада валута, като бе представена през втората половина на 2016-та година. Тази криптовалута, на практика е електронна система за разплащане, насочена към това да обработва плащания от потребител-до-потребител. Зеткеш, предлага опция за частни (защитени), или публични плащания и по подобие на биткойна, може да бъде добивана със специализиран хардуер за „копаене" (ASICs).

Защо пък, да не стартирате с търговията на CFD-та върху Зеткеш още днес?

Подобрете търговското си преживяване с MetaTrader Supreme Edition!

Всички от представените нови CFD-та на криптовалути, могат да се търгуват на най-мощната световна платформа за търговия - MetaTrader 5.

Но това не е всичко… Можете да подобрите търговското си преживяване, в търговията със CFD-та на криптовалути, с нашето мощно софтуерно приложение MetaTrader Supreme Edition, което ще Ви предостави над 60 уникални допълнителни инструмента и индикатори.

Все още използвате сметка MT4? Време е да се ъпгрейдните!

2018 най-вероятно ще бъде запомнена, като година на преход от MT4, към MT5. Ако все още не сте инсталирали платформата MetaTrader 5, то можете да направите това още днес?

За да отворите сметка MetaTrader 5:

1. Логнете се в Кабинет на Трейдъра;

2. Кликнете на бутона "Сметки";

3. Изберете "Отворете Демо сметка", или "Отворете Реална сметка";

4. След това на Детайли за Сметката изберете "Trade.MT5", като предпочитан тип сметка;

5. Попълнете останалата част от формуляра и кликнете на бутона.

Можете, разбира се, да използвате паралелно сметки MT4 и MT5, или да извършите еднократен (безплатен) вътрешен превод между сметките. Това може да бъде направено, през „Кабинет на Трейдъра" само с няколко клика. В допълнение, ако искате да научите повече за разликите между платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5, можете да прочетете нашата статия по въпроса, от образователната ни секция.

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.