Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
 • Ливъридж до:
  1:500 за непрофесионални клиенти
 • Защита от волатилност
 • Политика за Негативен Баланс по Сметка
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • ICF защита
 • Защита от негативен баланс
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets пуска най-новите MT4 Supreme иновации

Юли 01, 2016 18:30


Горди сме да обявим най-новите допълнения към нашия цялостен и безплатен MetaTrader допълнителен инструмент, MT4 Supreme Edition.

Trading Simulator

Сега вече можете лесно да правите ръчно бектестове на стратегии с историческите данни. За да тествате и да намерите своята солидна стратегия със същите функции за търговия, които вече използвате на нашия Mini Terminal - просто я изберете като експертна система. Нови сте в backtesting? Ние покриваме Forex симулатор софтуера в нашата секция Обучение.Mini Chart Indicator

Пригответе се да се насладите на показване на множество графики директно в текущия Ви прозорец. Например, бихте могли лесно да гледате различни времеви периоди от един и същи символ, или анализ на пазара, използвайки множество типове диаграми като Renko, Range и Kagi.Symbol Information Indicator

Искате ли да получите бързо и изчерпателно оценка на ситуацията на пазара за всеки инструмент? Сега може да я имате. Подобрете Вашите решения за търговия с ежедневна промяна, рейндж и множество индикатори за всеки период от време.Magnifier

Тук е Вашата лична лупа за графиката в MetaTrader 4 Supreme Edition. Просто плъзнете и пуснете в прозореца на избраната област, за да получите подробен преглед на състоянието на графиката на по-ниска времева рамка.Chart-in-Chart indicator

Този лесен за използване индикатор Ви позволява да създадете втори графичен прозорец вътре в основната Ви графика, за същия таймфрейм като основната графика. Това опростява внимателното проследяване на допълнителни инструменти и като допълнителен бонус, можете да прикачите множество МТ4 индикатори към нея.


За да използвате новите инструменти, трябва просто да имате реална сметка и да изтеглите и инсталирате последната версия.


С уважение,

Admiral Markets UK


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.