Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets пуска най-новите MT4 Supreme иновации

Юли 01, 2016 18:30


Горди сме да обявим най-новите допълнения към нашия цялостен и безплатен MetaTrader допълнителен инструмент, MT4 Supreme Edition.

Trading Simulator

Сега вече можете лесно да правите ръчно бектестове на стратегии с историческите данни. За да тествате и да намерите своята солидна стратегия със същите функции за търговия, които вече използвате на нашия Mini Terminal - просто я изберете като експертна система. Нови сте в backtesting? Ние покриваме Forex симулатор софтуера в нашата секция Обучение.Mini Chart Indicator

Пригответе се да се насладите на показване на множество графики директно в текущия Ви прозорец. Например, бихте могли лесно да гледате различни времеви периоди от един и същи символ, или анализ на пазара, използвайки множество типове диаграми като Renko, Range и Kagi.Symbol Information Indicator

Искате ли да получите бързо и изчерпателно оценка на ситуацията на пазара за всеки инструмент? Сега може да я имате. Подобрете Вашите решения за търговия с ежедневна промяна, рейндж и множество индикатори за всеки период от време.Magnifier

Тук е Вашата лична лупа за графиката в MetaTrader 4 Supreme Edition. Просто плъзнете и пуснете в прозореца на избраната област, за да получите подробен преглед на състоянието на графиката на по-ниска времева рамка.Chart-in-Chart indicator

Този лесен за използване индикатор Ви позволява да създадете втори графичен прозорец вътре в основната Ви графика, за същия таймфрейм като основната графика. Това опростява внимателното проследяване на допълнителни инструменти и като допълнителен бонус, можете да прикачите множество МТ4 индикатори към нея.


За да използвате новите инструменти, трябва просто да имате реална сметка и да изтеглите и инсталирате последната версия.


С уважение,

Admiral Markets UK


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.