Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Admiral Markets пуска най-новите MT4 Supreme иновации

Юли 01, 2016 18:30


Горди сме да обявим най-новите допълнения към нашия цялостен и безплатен MetaTrader допълнителен инструмент, MT4 Supreme Edition.

Trading Simulator

Сега вече можете лесно да правите ръчно бектестове на стратегии с историческите данни. За да тествате и да намерите своята солидна стратегия със същите функции за търговия, които вече използвате на нашия Mini Terminal - просто я изберете като експертна система. Нови сте в backtesting? Ние покриваме Forex симулатор софтуера в нашата секция Обучение.Mini Chart Indicator

Пригответе се да се насладите на показване на множество графики директно в текущия Ви прозорец. Например, бихте могли лесно да гледате различни времеви периоди от един и същи символ, или анализ на пазара, използвайки множество типове диаграми като Renko, Range и Kagi.Symbol Information Indicator

Искате ли да получите бързо и изчерпателно оценка на ситуацията на пазара за всеки инструмент? Сега може да я имате. Подобрете Вашите решения за търговия с ежедневна промяна, рейндж и множество индикатори за всеки период от време.Magnifier

Тук е Вашата лична лупа за графиката в MetaTrader 4 Supreme Edition. Просто плъзнете и пуснете в прозореца на избраната област, за да получите подробен преглед на състоянието на графиката на по-ниска времева рамка.Chart-in-Chart indicator

Този лесен за използване индикатор Ви позволява да създадете втори графичен прозорец вътре в основната Ви графика, за същия таймфрейм като основната графика. Това опростява внимателното проследяване на допълнителни инструменти и като допълнителен бонус, можете да прикачите множество МТ4 индикатори към нея.


За да използвате новите инструменти, трябва просто да имате реална сметка и да изтеглите и инсталирате последната версия.


С уважение,

Admiral Markets UK


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.