Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Admiral Markets представя бестселъра „Търгувай Форекс“ в България

Февруари 10, 2017 16:53

Admiral Markets и издателска къща Ciela, имат удоволствието да Ви поканят на официалното представяне на бестселъра „Търгувай Форекс - по-лесно, по-ефективно, по-безопасно" с автор Клиф Вахтел.

Официалното представяне ще бъде на 22 февруари в амфитеатъра на хотел „Arena Di Serdica", гр. София, ул. Будапеща 2-4, от 19:00 ч.

„Търгувай Форекс - по-лесно, по-ефективно, по-безопасно" на Клиф Вахтел, е обявена за най-добрата форекс книга през 2013-та година от изданието Fxstreet.Com.
Бестселърът, ще покаже на българските трейдъри „по-безопасен и по-успешен път към валутния пазар за оцеляване и просперитет от самото начало".
Една книга, която всеки информиран инвеститор или трейдър, трябва да има в библиотеката си. Класическо представяне на форекс-пазара.

Научете повече за книгата в България и как може да се сдобиете с бестселъра с над 500 страници, като се регистрирате на страницата ни.

Ако желаете да посетите събитието и да се сдобиете с книгата, моля да пишете на: info@forextrade.bg или да се обадите на тел. 02/98 111 11


*Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.