Admiral Markets стартира портал Premium Analytics с Trading Central, Acuity и Dow Jones

Август 23, 2019 12:18

Admiral Markets с радост обявява новия ни портал Premium Analytics - достъпен безплатно, изключително за клиенти на Admiral Markets.

Във финансовия свят информацията е всичко! Порталът Premium Analytics на Admiral Markets е изключителен набор от инструменти призован да помогне на клиентите да бъдат в течение и да вземат информирани и базирани на данни решения за търговия и инвестиции.

Новият портал предлага новини, анализи, календари и добавки, предоставени от лидерите на пазара Dow Jones, Trading Central и Acuity, като всички те могат да бъдат филтрирани въз основа на предпочитаните от вас инструменти за търговия.

Чисто новите функции, достъпни, както за притежателите на реални сметки, така и на демо акаунти, включват финансови новини за търговия, икономически и корпоративни календари, добавки за настроенията на пазара и технически анализ.

Нов сте за Admiral Markets? Регистрирайте се за Preimum Analytics днес!

Функция 1: Новини за търговия на финансовите пазари

Получавайте същите новини и актуализации, каквито получават професионалните трейдъри, с новини в реално време и анализи на пазара, предоставени от Dow Jones.

На вашия портал Premium Analytics ще намерите новини в реално за Форекс и други финансови пазари с възможност за филтриране въз основа на инструменти за търговия или най-новите новини на живо. Притежателите на реални сметки ще получат достъп до 800 новинарски съобщения месечно, докато трейдърите с демо акаунти ще получат достъп до 200 безплатни новинарски истории.

Функция 2: Икономически и корпоративни календари

Клиентите на Admiral Markets имат достъп до икономически календари в реално време, съдържащи подробна информация за предстоящи икономически събития, предоставени от Dow Jones.

Междувременно притежателите на реални сметки ще получат достъп до корпоративни календари, които покриват корпоративните дивиденти, отчети, годишните срещи и други.

С тези инвестиционни календари трейдърите могат да следват любимите си компании и винаги имат достъп до най-новите данни за промените, които могат да повлияят на търговията им с акции.

Функция 3: Добавка за настроенията на пазара

Притежателите на реални сметки могат да получат бърз поглед върху моментното състояние на финансовите пазари с нашата добавка за Форекс пазарни настроения, предоставена от Acuity. Тази добавка използва уникална технология за машинно обучение, за да разкрие скрити прозрения от текста на милиони новинарски статии, представяйки ги във визуално убедителен и интуитивен дисплей.

Данните за настроенията в новините, съдържанието и инструментите за визуализация работят заедно, за да разкажат увлекателна история на финансовите пазари, което може да помогне в информирането и стимулира на търговската активност.

Функция 4: Технически Анализи и Търговски прозрения

Предоставени от награждаваната технология Trading Central, тази приставка комбинира приложими технически анализи на почти всеки финансов инструмент (включително акции и Форекс), за да помогне на инвеститорите да оптимизират своите стратегии за търговия.

Тези инструменти за технически анализ включват независими мнения на глобалния изследователски екип на Trading Central, предоставят автоматизирани и персонализирани търговски идеи и комбинират технически и фундаментален анализ, за да помогнат за генериране на сигнали за търговия за активните трейдъри.

Premium Analytics: Реална сметка vs Демо предложение

Макар всички клиенти на Admiral Markets могат да имат достъп до портала Premium Analytics, има някои бонуси, които идват с притежаването на реална сметка за търговия.

Ползи от реална сметка

Ползи от демо сметка

  • До 850 новини на ден
  • Икономически календар
  • Корпоративен календар
  • Добавка за настроения на пазара
  • Технически анализ
  • Сигнали за търговия
  • До 200 новини на ден
  • Икономически календар
  • Добавка за настроения на пазара

Получете достъп до всички функции на Premium Analytics днес!

За да получите незабавен достъп до тези разширени функции за анализ, просто влезте тук с данните за профила си в Кабинет на Трейдъра.

Ако сте нов за Admiral Markets се регистрирайте за сметка за търговия като кликнете на банера отдолу.


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.