Admiral Markets представя нов аналитичен инструмент за Криптовалути

Април 05, 2018 23:03


Уважаеми Трейдъри,

Щастливи сме да Ви съобщим пускането на нов аналитичен инструмент за Криптовалути – Криптовалутен Балон-О-Метър. Този напълно нов аналитичен инструмент, ще Ви помогне да сравнявате стойността на всички настоящи криптовалути и токъни, чрез измерване на тяхната цена и предлагане, съотнесени към Биткойна. Това, ще Ви помогне да анализирате по-добре всяка едно от предлаганите от нас CFD-та на Криптовалути.

Чудите се дали една криптовалута е „твърде евтина", или „твърде скъпа", дали е „подценена", или пък „надценена"? Дали криптовалутите, влизащи в състава на 10-те най-големи дигитални монети разполагат с по-нататъшен възходящ потенциал?

Нашият нов Балон-О-Метър> ще ви помогне да намерите отговор на поставените по-горе въпроси, без необходимостта да учите твърде сложни неща преди това!

Източник: Admiral Markets Криптовалутен Балон-О-Метър

Дали преживявавем балон при Криптовалутите?

Основна част от трейдърите в криптовалути влязоха на пазара на криптовалути през втората половина на миналата година, когато криптовалути с добра история, като Биткойна и Етериума – вече изглеждаха „скъпи".

В същото време обаче, имаше хиляди „по-евтини" монети, които изглеждаха на по-привлекателни цени.

По-неопитните трейдъри – които често нямат достатъчно икономически знания и опит в търговията, или по отношение на блокчейн технологията – и просто са ръководени от желанието за „бързо забогатяване", попадаха в капана на цената и купуваха криптовалути, които изглеждаха евтини, отвъд основните монети. Това доведе до изключително силно надценяване на пазара на криптовалутите, което от своя страна доведе до избухването в цената на някои алткойни. Последва дълбока и неизбежна корекция, следствие на тези събития.

Нашият Балон-О-Метър, отчита факта, че някои от криптовалутите – включително тези от топ-10 по пазарна капитализация, все още са надценени, в сравнение с Биткойна и то с такъв магнитут, че спекулативната част от цената на Биткойна, каквато и да е тя да изглежда незначителна.

Пробвайте нашия Балон-О-Метър и вижте какво ще научите за днешния пазар на криптовалути.

Мога ли да Търгувам Криптовалути с Admiral Markets?

Да! Admiral Markets в момента предлага CFD-та на осем криптовалути: Биткойн, Етериум, Рипъл, Лайткойн, Биткойн Кеш, Даш, Монеро и Зет Кеш.

Най-хубавото е, че при търговията с нашите деривативни контракти (CFD-та) – можете да ползвате ливъридж в търговията до 1:5, както и да скъсявате (да печелите от спада в цената) на всеки инструмент. Също така е важно, че намалявате рисковете от загуба на средства, заради човешка грешка, или хакерски атаки, което може да се случи, когато инвестирате в криптовалути на някоя от крипто-борсите.

Тествайте търговията със CFD-та на криптовалути още днес, на нашата платформа MetaTrader 5, както и на нашето специално софтуерно приложение MetaTrader Supreme Edition plugin – предлагащо пакет от над 60 допълнителни инструмента и индикатора – напълно безплатно!

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.