Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets представя нов аналитичен инструмент за Криптовалути

Април 05, 2018 23:03
криптовалутен балон-о-метър


Уважаеми Трейдъри,

Щастливи сме да Ви съобщим пускането на нов аналитичен инструмент за Криптовалути – Криптовалутен Балон-О-Метър. Този напълно нов аналитичен инструмент, ще Ви помогне да сравнявате стойността на всички настоящи криптовалути и токъни, чрез измерване на тяхната цена и предлагане, съотнесени към Биткойна. Това, ще Ви помогне да анализирате по-добре всяка едно от предлаганите от нас CFD-та на Криптовалути.

Чудите се дали една криптовалута е „твърде евтина", или „твърде скъпа", дали е „подценена", или пък „надценена"? Дали криптовалутите, влизащи в състава на 10-те най-големи дигитални монети разполагат с по-нататъшен възходящ потенциал?

Нашият нов Балон-О-Метър ще ви помогне да намерите отговор на поставените по-горе въпроси, без необходимостта да учите твърде сложни неща преди това!

Източник: Admiral Markets Криптовалутен Балон-О-Метър

Дали преживявавем балон при Криптовалутите?

Основна част от трейдърите в криптовалути влязоха на пазара на криптовалути през втората половина на миналата година, когато криптовалути с добра история, като Биткойна и Етериума – вече изглеждаха „скъпи".

В същото време обаче, имаше хиляди „по-евтини" монети, които изглеждаха на по-привлекателни цени.

По-неопитните трейдъри – които често нямат достатъчно икономически знания и опит в търговията, или по отношение на блокчейн технологията – и просто са ръководени от желанието за „бързо забогатяване", попадаха в капана на цената и купуваха криптовалути, които изглеждаха евтини, отвъд основните монети. Това доведе до изключително силно надценяване на пазара на криптовалутите, което от своя страна доведе до избухването в цената на някои алткойни. Последва дълбока и неизбежна корекция, следствие на тези събития.

Нашият Балон-О-Метър, отчита факта, че някои от криптовалутите – включително тези от топ-10 по пазарна капитализация, все още са надценени, в сравнение с Биткойна и то с такъв магнитут, че спекулативната част от цената на Биткойна, каквато и да е тя да изглежда незначителна.

Пробвайте нашия Балон-О-Метър и вижте какво ще научите за днешния пазар на криптовалути.

Мога ли да Търгувам Криптовалути с Admiral Markets?

Да! Admiral Markets в момента предлага CFD-та на осем криптовалути: Биткойн, Етериум, Рипъл, Лайткойн, Биткойн Кеш, Даш, Монеро и Зет Кеш.

Най-хубавото е, че при търговията с нашите деривативни контракти (CFD-та) – можете да ползвате ливъридж в търговията до 1:5, както и да скъсявате (да печелите от спада в цената) на всеки инструмент. Също така е важно, че намалявате рисковете от загуба на средства, заради човешка грешка, или хакерски атаки, което може да се случи, когато инвестирате в криптовалути на някоя от крипто-борсите.

Тествайте търговията със CFD-та на криптовалути още днес, на нашата платформа MetaTrader 5, както и на нашето специално софтуерно приложение MetaTrader Supreme Edition plugin – предлагащо пакет от над 60 допълнителни инструмента и индикатора – напълно безплатно!

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.