Admiral Markets предлага търговия с реални акции & 265 инвестиционни инструмента

Април 05, 2018 23:12

Уважаеми Трейдъри,

С удоволствие Ви представяме пускането на нови продукти – в Invest.MT5, които са базирани на водещата платформа за търговия MetaTrader 5 и предназначени за инвеститорите на фондовите пазари.

Пазарното покритие на тази нова сметка, в момента, представлява акциите на 265 от най-големите компании във Великобритания, САЩ и ЕС и целта е да се добави значителен брой нови акции през следващите месеци, за да предоставим възможност за портфейлни инвестиции.

Можете да научите всички детайли във връзка с новите инструменти за сметката Invest.MT5 в рамките на секция Технически Спецификации на нашия уебсайт.

Също така, предоставяме исторически и пазарни данни в реално време за всички акции на реалната сметка Invest.MT5 без допълнително заплащане!

Представяне на нашите инвестиционни оферти

Стартът на новата услуга, представлява малка, но значителна стъпка в няколко основни направления:

  • На първо място подсилваме, вече и без това силните ни продуктови оферти, даващи достъп до нови инвестиционни типове – например търговия с реални акции;
  • второ, това е стратегическа стъпка към предлагането на различни класове активи, чиято цел е предоставянето на голям брой активи за инвеститорите в акции и трейдърите;
  • на трето място, това е стъпка към промотирането на новата платформа MetaTrader 5, която е по-усъвършенствана и мощна от своя предшественик - MetaTrader 4.

Актуализирани условия

Общите условия бяха актуализирани за да отразяват провизиите необходими за предлагането на акции. Направените промени (в момента само на английски) ще бъдат скоро достъпни и на други езици, през следващите седмици, затова, ако има нещо неясно, моля свържете се с нашия местен представител.

Трите ключови точки на нашето ново предложение

  • Без ливъридж: реална търговия с акции 1:1
  • Без къси продажби: печели се само при растящи пазари
  • Възможност за дългосрочни инвестиции: печелете дивиденти и ги използвайте, като спестовен фонд

С уважение,

Admiral Markets

Знаехте ли че... Admiral Markets предлага поддръжка в четирите ъгъла на Планетата? Тук сем буквално за Вас, независимо къде се намирате! Помнете с Admiral Markets – търгувате глобално, ние ви поддържаме локално. Ако имате, каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.