Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets предлага търговия с реални акции & 265 инвестиционни инструмента

Април 05, 2018 23:12

Уважаеми Трейдъри,

С удоволствие Ви представяме пускането на нови продукти – в Admiral.Invest, които са базирани на водещата платформа за търговия MetaTrader 5 и предназначени за инвеститорите на фондовите пазари.

Пазарното покритие на тази нова сметка, в момента, представлява акциите на 265 от най-големите компании във Великобритания, САЩ и ЕС и целта е да се добави значителен брой нови акции през следващите месеци, за да предоставим възможност за портфейлни инвестиции.

Можете да научите всички детайли във връзка с новите инструменти за сметката Admiral.Invest в рамките на секция Технически Спецификации на нашия уебсайт.

Също така, предоставяме исторически и пазарни данни в реално време за всички акции на реалната сметка Admiral.Invest без допълнително заплащане!

Представяне на нашите инвестиционни оферти

Стартът на новата услуга, представлява малка, но значителна стъпка в няколко основни направления:

  • На първо място подсилваме, вече и без това силните ни продуктови оферти, даващи достъп до нови инвестиционни типове – например търговия с реални акции;
  • второ, това е стратегическа стъпка към предлагането на различни класове активи, чиято цел е предоставянето на голям брой активи за инвеститорите в акции и трейдърите;
  • на трето място, това е стъпка към промотирането на новата платформа MetaTrader 5, която е по-усъвършенствана и мощна от своя предшественик - MetaTrader 4.

Актуализирани условия

Общите условия бяха актуализирани за да отразяват провизиите необходими за предлагането на акции. Направените промени (в момента само на английски) ще бъдат скоро достъпни и на други езици, през следващите седмици, затова, ако има нещо неясно, моля свържете се с нашия местен представител.

Трите ключови точки на нашето ново предложение

  • Без ливъридж: реална търговия с акции 1:1
  • Без къси продажби: печели се само при растящи пазари
  • Възможност за дългосрочни инвестиции: печелете дивиденти и ги използвайте, като спестовен фонд

С уважение,

Admiral Markets

Знаехте ли че... Admiral Markets предлага поддръжка в четирите ъгъла на Планетата? Тук сем буквално за Вас, независимо къде се намирате! Помнете с Admiral Markets – търгувате глобално, ние ви поддържаме локално. Ако имате, каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти!


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.