Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Admiral Markets предлага търговия с реални акции & 265 инвестиционни инструмента

Април 05, 2018 23:12

Уважаеми Трейдъри,

С удоволствие Ви представяме пускането на нови продукти – в Admiral.Invest, които са базирани на водещата платформа за търговия MetaTrader 5 и предназначени за инвеститорите на фондовите пазари.

Пазарното покритие на тази нова сметка, в момента, представлява акциите на 265 от най-големите компании във Великобритания, САЩ и ЕС и целта е да се добави значителен брой нови акции през следващите месеци, за да предоставим възможност за портфейлни инвестиции.

Можете да научите всички детайли във връзка с новите инструменти за сметката Admiral.Invest в рамките на секция Технически Спецификации на нашия уебсайт.

Също така, предоставяме исторически и пазарни данни в реално време за всички акции на реалната сметка Admiral.Invest без допълнително заплащане!

Представяне на нашите инвестиционни оферти

Стартът на новата услуга, представлява малка, но значителна стъпка в няколко основни направления:

 • На първо място подсилваме, вече и без това силните ни продуктови оферти, даващи достъп до нови инвестиционни типове – например търговия с реални акции;
 • второ, това е стратегическа стъпка към предлагането на различни класове активи, чиято цел е предоставянето на голям брой активи за инвеститорите в акции и трейдърите;
 • на трето място, това е стъпка към промотирането на новата платформа MetaTrader 5, която е по-усъвършенствана и мощна от своя предшественик - MetaTrader 4.

Актуализирани условия

Общите условия бяха актуализирани за да отразяват провизиите необходими за предлагането на акции. Направените промени (в момента само на английски) ще бъдат скоро достъпни и на други езици, през следващите седмици, затова, ако има нещо неясно, моля свържете се с нашия местен представител.

Трите ключови точки на нашето ново предложение

 • Без ливъридж: реална търговия с акции 1:1
 • Без къси продажби: печели се само при растящи пазари
 • Възможност за дългосрочни инвестиции: печелете дивиденти и ги използвайте, като спестовен фонд

С уважение,

Admiral Markets

Знаехте ли че... Admiral Markets предлага поддръжка в четирите ъгъла на Планетата? Тук сем буквално за Вас, независимо къде се намирате! Помнете с Admiral Markets – търгувате глобално, ние ви поддържаме локално. Ако имате, каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти!


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.