Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Admiral Markets предлага повече ETF-и и CFD-та на ETF-и на MetaTrader 5

Август 01, 2018 19:56

ETF-и - Admiral Markets

Уважаеми Трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че нашите предложения на MetaTrader 5 току-що се разшириха отново. Сега имате достъп до:

  • 306 нови CFD-та на ETF-и на сметка Admiral.MT5;
  • 177 нови ETF-и на сметка Admiral.Invest.

Тези нови инструменти ви позволяват да имате експозиция на разнообразни пазари и сегменти от сектори по икономически ефективен и удобен начин, без да купувате отделни акции или други активи и да плащате допълнителни комисионни. Предлаганите от нас ETF-и вече обхващат над 30 категории, включително смесени дялове, свързани с различни региони, нива на капитализация и сектори от индустрии, както и ETF-и проследяващи представянето на индекси, суровини, селско стопанство, валути и инструменти с фиксирана доходност. По същество ETF-ите ви позволяват да търгувате почти всичко!Освен това някои от тези инструменти (например #SPXU, #TQQQ) включват вграден ливъридж, така че ефективността им се увеличава в сравнение с цената на проследяваните активи.

Тази актуализация ви предоставя редица възможности за търговия и инвестиране, които преди са били недостъпни при нас, като ви дава достъп до още по-разнообразно предлагане на инструменти в мощната платформа MetaTrader 5. Бихме искали да използваме тази възможност допълнително да потвърдим ангажимента си към MT5 като платформа, която е в състояние да борави с голям брой търговски инструменти при висока скорост на изпълнение и която значително изпреварва предшественика си - MetaTrader 4.

Докато предлагането на Admiral Markets Pro вече е напълно активирано, новите инструменти са достъпни само за професионални клиенти за приоритетен период на достъп от 3 месеца. Ако понастоящем сте категоризирани като Непрофесионален клиент, ще получите достъп до тези инструменти, след като изтече приоритетния период.

Можете да намерите повече подробности за новите инструменти в нашите Технически спецификации и ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Какво са ETF-ите?

Борсово търгуваните фондове (ETF), са търгуеми ценни книжа, които проследяват индекси, стоки, валути, облигации или кошници активи. Тези фондове притежават базовите активи и разделят собствеността върху тези активи в акции, които се търгуват като обикновени акции на фондова борса.

Поздрави,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.