​Admiral Markets предлага повече ETF-и и CFD-та на ETF-и на MetaTrader 5

Август 01, 2018 19:56


Уважаеми Трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че нашите предложения на MetaTrader 5 току-що се разшириха отново. Сега имате достъп до:

  • 306 нови CFD-та на ETF-и на сметка Trade.MT5;
  • 177 нови ETF-и на сметка Invest.MT5.

Тези нови инструменти ви позволяват да имате експозиция на разнообразни пазари и сегменти от сектори по икономически ефективен и удобен начин, без да купувате отделни акции или други активи и да плащате допълнителни комисионни. Предлаганите от нас ETF-и вече обхващат над 30 категории, включително смесени дялове, свързани с различни региони, нива на капитализация и сектори от индустрии, както и ETF-и проследяващи представянето на индекси, суровини, селско стопанство, валути и инструменти с фиксирана доходност. По същество ETF-ите ви позволяват да търгувате почти всичко!Освен това някои от тези инструменти (например #SPXU, #TQQQ) включват вграден ливъридж, така че ефективността им се увеличава в сравнение с цената на проследяваните активи.

Тази актуализация ви предоставя редица възможности за търговия и инвестиране, които преди са били недостъпни при нас, като ви дава достъп до още по-разнообразно предлагане на инструменти в мощната платформа MetaTrader 5. Бихме искали да използваме тази възможност допълнително да потвърдим ангажимента си към MT5 като платформа, която е в състояние да борави с голям брой търговски инструменти при висока скорост на изпълнение и която значително изпреварва предшественика си - MetaTrader 4.

Докато предлагането на Admiral Markets Pro вече е напълно активирано, новите инструменти са достъпни само за професионални клиенти за приоритетен период на достъп от 3 месеца. Ако понастоящем сте категоризирани като Непрофесионален клиент, ще получите достъп до тези инструменти, след като изтече приоритетния период.

Можете да намерите повече подробности за новите инструменти в нашите Технически спецификации и ако имате каквито и да било въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Какво са ETF-ите?

Борсово търгуваните фондове (ETF), са търгуеми ценни книжа, които проследяват индекси, стоки, валути, облигации или кошници активи. Тези фондове притежават базовите активи и разделят собствеността върху тези активи в акции, които се търгуват като обикновени акции на фондова борса.

Поздрави,

Admiral Markets

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.