Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Admiral Markets предлага CFD-та върху полския WIG 20

Август 01, 2017 14:56

Уважаеми Трейдъри,

Имаме вълнуващи новини – които ще са особено привлекателни за полските ни клиенти. Вече предлагаме CFD-та върху полския основен индекс WIG 20! Нашият нов CFD-продукт - Poland 20 Index Futures CFD, вече е наличен за трейдърите със сметки Admiral.Markets.

Спецификации на продукта:

  • Този нов CFD-инструмент е базиран на претегления по капитализация индекс, съставен от 20-те най-големи компонента, търгувани на Варшавската Фондова Борса.
  • Не налагаме комисиони и суапове, при търговия с инструмента. Нашият доход, се базира само и единствено на спреда, който е един от най-добрите предлагани на инвеститорите – обикновено около 2.0 индексни пункта.
  • Максимално допустимия ливъридж е 1:100 (моля, вижте нашите Изисквания за Маржин за повече подробности).
  • Минималния размер на контракта е 2 индекса (около 4700 полски злоти).
  • Фючърсът, върху който е базиран инструмента, е на тримесечна база, така че можете да държите своята позиция отворена, в рамките на до 3 месеца. Винаги можете да проверите, кога изтича инструмента в спецификациите на контракта.

Това е първият нов инструмент, базиран на национален индекс, който сме добавяли от известно време насам – но определено няма да е последния! Моля, следете нашите новини, за да сте запознати с всички нововъведения, свързани с инструментите, които предлагаме.

Още ползи от това да търгувате с Admiral Markets

Разбира се, търгуващите с WIG20 ще получат още много други страхотни възможности от това, да търгуват инструмента с Admiral Markets. Част от тях включват:

  • Политика за Защита от Негативен Баланс – нашата специална протекция, предназначена да предпазва клиентите ни.
  • CFD-та върху DAX30 – търгувайте с немския индекс, при изключително добри условия: включващи типичен спред от едва 0.8 пункта.
  • MetaTrader 4 Supreme Edition – вашата специална търговска платформа! БЕЗПЛАТНА, както за реални, така и за демо сметки!
  • Admiral.Club: Нашата програма за лоялност на активни трейдъри.

Ако имате каквито и да било въпроси, относно нашия нов продукт, или услугите ни, не се колебайте да се свържете с екипа ни за обслужване на клиенти


С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.