Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Admiral Markets предлага CFD-та върху полския WIG 20

Август 01, 2017 14:56

Уважаеми Трейдъри,

Имаме вълнуващи новини – които ще са особено привлекателни за полските ни клиенти. Вече предлагаме CFD-та върху полския основен индекс WIG 20! Нашият нов CFD-продукт - Poland 20 Index Futures CFD, вече е наличен за трейдърите със сметки Admiral.Markets.

Спецификации на продукта:

 • Този нов CFD-инструмент е базиран на претегления по капитализация индекс, съставен от 20-те най-големи компонента, търгувани на Варшавската Фондова Борса.
 • Не налагаме комисиони и суапове, при търговия с инструмента. Нашият доход, се базира само и единствено на спреда, който е един от най-добрите предлагани на инвеститорите – обикновено около 2.0 индексни пункта.
 • Максимално допустимия ливъридж е 1:100 (моля, вижте нашите Изисквания за Маржин за повече подробности).
 • Минималния размер на контракта е 2 индекса (около 4700 полски злоти).
 • Фючърсът, върху който е базиран инструмента, е на тримесечна база, така че можете да държите своята позиция отворена, в рамките на до 3 месеца. Винаги можете да проверите, кога изтича инструмента в спецификациите на контракта.

Това е първият нов инструмент, базиран на национален индекс, който сме добавяли от известно време насам – но определено няма да е последния! Моля, следете нашите новини, за да сте запознати с всички нововъведения, свързани с инструментите, които предлагаме.

Още ползи от това да търгувате с Admiral Markets

Разбира се, търгуващите с WIG20 ще получат още много други страхотни възможности от това, да търгуват инструмента с Admiral Markets. Част от тях включват:

 • Политика за Защита от Негативен Баланс – нашата специална протекция, предназначена да предпазва клиентите ни.
 • CFD-та върху DAX30 – търгувайте с немския индекс, при изключително добри условия: включващи типичен спред от едва 0.8 пункта.
 • MetaTrader 4 Supreme Edition – вашата специална търговска платформа! БЕЗПЛАТНА, както за реални, така и за демо сметки!
 • Admiral.Club: Нашата програма за лоялност на активни трейдъри.

Ако имате каквито и да било въпроси, относно нашия нов продукт, или услугите ни, не се колебайте да се свържете с екипа ни за обслужване на клиенти


С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.