Admiral Markets предлага CFD-та на четирите най-популярни Криптовалути: Биткойн, Етер, Лайткон и Рипъл

Юли 11, 2017 10:55

Уважаеми Трейдъри,

С удоволствие ви съобщаваме, че нашата емблематична сметка Trade.MT4, ви дава вече възможност да търгувате със следните нови инструменти:

BTCUSD - Биткойн vs Щатски Долар
ETHUSD - Етер vs Щатски Долар
LTCUSD – Лайткойн vs Щатски Долар
XRPUSD - Рипъл vs Щатски Долар

Новините свързани с Биткойн и Етериума, са навсякъде в момента и има три причини за това:

1.Всички криптовалути са базирани на блокчейн технология и в момента се радват на изключително голяма популярност, съпоставима с тази на златото по време на „Златната мания" в средата на деветнадесети век.

2.Основните криптовалути се купуват сериозно по време на етапи за финансиране на нови стартъпи, в сферата на блокчейн технологиите.

3.Налице е повишено търсене на тези валути, което предопределя сериозните им ценови движения. Например цената на биткойна, се повиши с близо 300% през тази година, докато етерът поскъпна с 5 000%.

Струва си да отбележим, че след като етерът достигна пикова стойност от около 400 долара за брой, той коригира с 50% в рамките на две седмици, като дневната му промяна, варираше в рамките на 8-12%. За сравнение, биткойнът регистрира далеч по-умерен спад от 20%, в рамките на същия период.

След като анализирахме тези данни, едва ли ще сте изненадани, че няма да предложим високо ниво на ливъридж, при търговията с тези инструменти. Въпреки това, ще ви предложим добро финансово рамо и лъвъридж от 1:5 за биткойна, както и 1:2 за лайткойна и рипъла.

Моля, имайте в предвид също така, че по време на първоначалния етап на предлагане на новите инструменти, ще са в сила следните правила:

1.Ще можете да заемате само дълги позиции (тоест отварянето и затварянето на позициите, ще е само в „режим покупки"). Късите продажби, няма да са разрешени, предвид на това, че вашите сделки са реално извършвани на пазарите, където се търгуват криптовалутите.

2.Нетната експозиция в една, или всички криптовалути, не може да превишава по размер 10 000 евро, или еквивалента на сумата в други валути.

Важно е също така да знаете, че новите инструменти са на разположение за търговия 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, така че вече има с какво да търгувате и през уикенда!

Дали това ще свърши като „манията по лалетата", или "дот-ком балона", или пък криптовалутите ще продължат да растат до безкрай? Никой не може да ви даде отговор на този въпрос. Едно обаче е ясно, блокчейн технологиите ще доведат до много промени.

Подканяме ви да започнете вашето пътуване в света на криптираните валути, посредством най-удобната търговска платформа и заедно с нас – вашият доверен брокер.

С уважение,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.