Admiral Markets получи награда за най-безпристрастен CFD брокер 2019

Май 03, 2019 20:25


ДА, отново го направихме! Немското печатно списание Focus Money определи Admiral Markets UK Ltd като най-безпристрастен CFD брокер за 2019!

Admiral Markets също постигна най-висок ранг в подкатегорията на съотношение цена-качество и бе включен сред най-добрите брокери в Германия за подкатегориите сигурност, обслужване и поддръжка, предлагане на продукти и технология.

За наградите

За да се определи класацията на най-добрите CFD брокери в Германия, анализаторската и консултантска фирма ServiceValue, от името на Focus Money, се допита до около 1100 клиенти от 20 банки и брокери относно функции, които включват сигурност, съотношението цена - качество, обслужване, продукти и технологии.

Проучването постави около 20 критерия за обслужване и изпълнение, включително разходи и такси, сигурност на средствата на клиента, интерактивни възможности за обучение, избор на оферти, стабилност на платформата за търговия, иновативни възможности за търговия и поддръжка. След това тези резултати бяха разделени на подкатегориите на предлагане на продукти и услуги, съотношението цена - качество, сигурност, обслужване и съвети, технология

Общата класация за най-безпристрастен CFD брокер се формира от резултатите от тези пет категории.

Като цяло, обратната връзка показа, че CFD трейдърите са доволни от своите брокери, като 38% от анкетираните са съгласни, че са в добри ръце, а 48% са абсолютно сигурни.

Търгувайте с най-безпристрастния CFD брокер за 2019 г.

Готови ли сте да търгувате с най- безпристрастния CFD брокер за 2019-та? Кажете ДА на нашите най-добри условия:

  • Търговия с типични спредове от 0,6 пипса за EUR/USD и 0,8 пипса за DAX30 CFD
  • Изберете от 8,000+ инструмента, всички налични чрез любимите платформи за търговия в света, MetaTrader 4 и 5
  • Достъп до ливъридж до 1: 500 за професионални клиенти и 1:30 за непрофесионалисти

Отворете реална сметка, за да започнете да търгувате днес!


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.