Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets получи награда за най-безпристрастен CFD брокер 2019

Май 03, 2019 20:25


ДА, отново го направихме! Немското печатно списание Focus Money определи Admiral Markets UK Ltd като най-безпристрастен CFD брокер за 2019!

Admiral Markets също постигна най-висок ранг в подкатегорията на съотношение цена-качество и бе включен сред най-добрите брокери в Германия за подкатегориите сигурност, обслужване и поддръжка, предлагане на продукти и технология.

За наградите

За да се определи класацията на най-добрите CFD брокери в Германия, анализаторската и консултантска фирма ServiceValue, от името на Focus Money, се допита до около 1100 клиенти от 20 банки и брокери относно функции, които включват сигурност, съотношението цена - качество, обслужване, продукти и технологии.

Проучването постави около 20 критерия за обслужване и изпълнение, включително разходи и такси, сигурност на средствата на клиента, интерактивни възможности за обучение, избор на оферти, стабилност на платформата за търговия, иновативни възможности за търговия и поддръжка. След това тези резултати бяха разделени на подкатегориите на предлагане на продукти и услуги, съотношението цена - качество, сигурност, обслужване и съвети, технология

Общата класация за най-безпристрастен CFD брокер се формира от резултатите от тези пет категории.

Като цяло, обратната връзка показа, че CFD трейдърите са доволни от своите брокери, като 38% от анкетираните са съгласни, че са в добри ръце, а 48% са абсолютно сигурни.

Търгувайте с най-безпристрастния CFD брокер за 2019 г.

Готови ли сте да търгувате с най- безпристрастния CFD брокер за 2019-та? Кажете ДА на нашите най-добри условия:

  • Търговия с типични спредове от 0,6 пипса за EUR/USD и 0,8 пипса за DAX30 CFD
  • Изберете от 8,000+ инструмента, всички налични чрез любимите платформи за търговия в света, MetaTrader 4 и 5
  • Достъп до ливъридж до 1: 500 за професионални клиенти и 1:30 за непрофесионалисти

Отворете реална сметка, за да започнете да търгувате днес!Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.