Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets печели FxCuffs втора поредна година

Април 08, 2016 13:52

Уважаеми трейдъри,

За първи път в историята един брокер печели конкурса Forex FxCuffs два пъти подред.

"Admiral Markets е единственият посредник, постигнал този рекорд", каза Marcin Wenus, главният редактор на партньорска организация на FxCuffs Comparic.pl. "Мисля, че тази награда е толкова ценна, защото тя представлява оценяване както от клиентите, така и от индустрията", заключи той.


Годишният конкурс FxCuffs се счита за първите независими награди за FX пазара, фокусиращи се върху възнаграждаване на качественото обслужване. Тази година наградата бе връчена на Admiral Markets за:

  • високо качество на обслужване на клиентите
  • предлагане на гъвкавост и конкурентоспособност
  • засилена активност в областта на образованието на търговеца.

Мениджърът на Admiral Markets на полския клон AndrzejTomczyk казва, че е доволен от резултата. "Радвам се, че усилията ни за непрекъснатото подобряване на нашите услуги са били оценени и че сега поставихме рекорд като единствената компания, спечелила тази награда два пъти подред."Г-н Tomczyk добави, че предлагането на висококачествено обслужване означава, като се има предвид всичко, че клиентът може да се възползва от "внимателно обмислени, разумни търговски решения".

"Широкият избор на инвестиционни инструменти, най-новата търговска технология, доказани методи за управление на риска, съвети за инвестиране, психология на търговията, уебинари, семинари и т.н. - всичко се брои и тази награда го признава", каза г-н Tomczyk.Председателят на Фондация FxCuffs, Janusz Ekert също така отбеляза, че тази година конкуренцията е била "специална" и е бил привлечен двойно по-голям вот от миналата година.С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.