Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Admiral Markets отново раздаде МНОГО НАГРАДИ във Варна на 27.11.2015

Декември 02, 2015 15:33

Уважаеми трейдъри,

За пореден месец по време на БЕЗПЛАТНИЯ ни семинар I AM trading responsibly, който се проведе в гр. Варна на 27.11.2015 г. Admiral Markets раздадохме доста награди и изпълнихме нашия ангажимент от кампанията ни за по-отговорна търговия.

Благодарни сме на всички участници, че ни помогнаха да разпространим нашата мисия Аз търгувам отговорно. Надяваме се, че семинарът ни е бил полезен за трейдърите и инвеститорите на финансовите пазари.

Ето и нашите победители от лотарията I AM trading responsibly през ноември:

 • Първата парична награда от 500 лв. спечели Мартин Николов
 • Втората награда от 300 лв. кеш отиде при Мария Вълчева и
 • Третата парична награда от 100 лв. се падна на Атанас Арнаудов.


Сред начинаещите трейдъри

 1. Михаил Георгиев,
 2. Юлия Димитрова и
 3. Светослав Тодоров

спечелиха безплатно онлайн обучение за търговия на финансовите пазари от професионалните трейдъри в BetaTrader.bg. Eдновременно с това

 1. Красимир Стоянов,
 2. Радослав Калчев и
 3. Илия Терзиев

пък се възползваха от наградите за пакет безплатно онлайн обучение от колегите ни в Trendline-bg.com

Честито на печелившите, а всички останали може да участват в нашия онлайн конкурс за спечелването на още много награди, сред които и лимитиран и брандиран часовник Vostok.

Очаквайте скоро и другите места, които ще посетим с една едничка цел, а именно да помагаме на нашите клиенти да търгуват отговорно, да управляват по-добре капитала и рисковете.


Поздрави,

Екипът на Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.