Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets отменя изтичането на CFD-та на Криптовалутите

Април 10, 2018 11:50

Уважаеми Трейдъри,

Щастливи сме да обявим, че всички позиции по CFD-та на криптовалуте вече са с отворен край и няма да изтичат в 11.00 часа вечерта в петък, както бе досега.

Вече можете да следвате дългосрочни стратегии в търговията с договори за разлика върху криптовалути и да държите позициите си отворени, колкото искате.

В допълнение, към това подобрение в условията, бихме искали да Ви припомним, че наскоро премахнахме и комисионите при търговия със CFD-та на криптовалути, както и намалихме разходите за финансиране на тези инструменти (суапа) до -30% за дълги позиции и +10% за къси.

Като добавите и възможност на ползване за ливъридж до 1:5 със CFD-та на криптовалути, това прави нашето предложение изключително конкурентно.

Моля, имайте предвид, че търговията с криптовалути, ще бъде продължена въз основа на текущия график 24/5 (24 часа на ден, пет дни в седмицата).

Продължаваме да търсим провизии за търговия със CFD-та на криптовалути през уикенда и ще я въведем при първа практическа възможност. До предлагането на тази възможност обаче, първо ще трябва да въведем защитни мерки, срещу потенциален негативен баланс, заради честите ценови гапове през уикенда. Ето защо, моля имайте в предвид, че CFD-та на Биткойна (BTCUSD) и Етериума (ETHUSD) ще влизат в режим предварително-затваряне в 22:00 часа в петък, с ливъридж от 1:2.

Предвид на факта, че CFD-та на криптовалутите ще бъдат продължавани през уикендите, от сега нататък, 3-дневния суап, ще бъде налаган в петъците.

Продължавайте да следите нашите актуални новини, за други подобрения в условията на търговията, които предстоя.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.