Admiral Markets предлага Ислямска Сметка

Декември 05, 2019 11:29

Уважаеми Трейдъра,

Admiral Markets прави значителна крачка към нашите бъдещи клиенти по целия свят, предлагайки Ислямска Сметка, предназначена за трейдъри с мюсюлманско изповедание.

Ислямската сметка е възможността да избирате да търгувате с нашата Форекс и ДЗР сметка Trade.MT5 без да плащате или получавате лихвени такси (суап).

Условията за търговия с Ислямска са същите като на на стандартните сметки и са достъпни както за непрофесионални клиенти, така и за професионалисти.

Ислямската сметка включва малка административна такса за поддържане на открити позиции, която се начислява от 4-ия ден след отварянето на позицията, както е посочено в долната част на страницата „Технически спецификации".

Ислямската сметка е достъпна за всички нови клиенти на Admiral Markets - просто се регистрирайте през страницата Ислямска сметка и отворете нова сметка Trade.MT5.

Ако имате някакви въпроси моля, прочетете често задаваните въпроси на страницата Ислямска сметка или се свържете с нашите клиенти.

Поздрави,

Admiral Markets.

Защо да търгувате Форекс и ДЗР с Admiral Markets?

Вижте само от причините защо над 100 000 трейдъра казаха Да на Admiral Markets:

  • Получавате водещи пазарни спредове - нашият типичен спред от само 0.6 пипса на EUR/USD и 0.8 пипса на DAX 30 CFD
  • Търгувате с над 8000 финансови инструмента, включително Форекс, акции, индекси, суровини и още
  • Търгувайте с най-добрите инструменти включително MetaTrader Supreme Edition, нашата изключителна приставка за MetaTrader за платформа номер 1 в света за търговия с множество активи
  • Достъп до глобален опит с местно обслужване на клиенти, с над 16 местни офиса с многоезично обслужване на клиенти.

Бележки:

  1. Admiral Markets не е религиозна организация. Следователно не приемайте нашата Ислямска сметка като разрешение за търговия и моля проверете дали цялостната търговия съответства на Вашите убеждения.
  2. Прилагат се различни условия, особено на позициите в ДЗР върху крипто и някои екзотични валутни двойки се таксуват от първия ден, както е посочено в Технически спецификации.
Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.